Ekonomi

Enpara mobil cihazı olan vatandaşlar için dev nakit kampanyasını duyurdu: Tek tıkla 15 bin TL hesabınıza! Enpara ihtiyaç kredisi

Döviz kurlarının giderek artması, TL’nin günden güne değer kaybı yaşamasına sebep oldu. Yaşanan bu olumsuz gelişme karşısında alım gücü düşen vatandaşlar, temel ihtiyaçlarını bile karşılayamama noktasına geldiler. Nakit mağduriyeti yaşayan vatandaşların yüzünü bir nebze de olsa güldürecek olan destek haberi ise, Enpara’dan geldi.

Türkiye’nin herhangi bir noktasında şubesi olmayan, online bankacılık yöntemini benimsemiş olan Enpara, somut bir banka kanalının olmamasından dolayı elde etmiş olduğu karı, avantajlı fırsatlar ile vatandaşlara sunmaya karar verdi. Banka, nakit ihtiyacı olan herkese, tek tıkla ulaşabilecekleri ihtiyaç kredisi hizmetini duyurdu.

Enpara’dan Vatandaşlara Nakit Desteği!

Sene başından beri düzenlemiş olduğu avantajlı kampanyaları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış olan Enpara, yeni bir kredi kampanyası daha geliştirdiğini duyurdu. Bankanın mobil kanallarından başvuruya açık olan kredi hizmeti için azami vade sayısı 36 ay, aylık faiz oranı ise yüzde 2,20 olarak belirlendi. Banka, ihtiyaç kredisinin üst limitini müşterinin bankacılık performansına göre belirleyeceğini bildirdi.

Enpara İhtiyaç Kredisi Örnek Hesaplama Tablosu

Enpara tarafından geliştirilmiş olan yeni dönem ihtiyaç kredisi hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar için örnek hesaplama tablosu yayınlandı. Buna göre bankadan 15 bin TL tutarında nakit desteği almak isteyen vatandaşlar için 36 ay vade ve yüzde 2,20 faiz oranı verileri kullanılarak hesaplanan aylık taksit tutarı, 464,12 TL olarak duyuruldu.

Enpara İhtiyaç Kredisi Başvurusu 2022

Enpara’nın yeni dönem ihtiyaç kredisi hizmetinden nakit desteği almak isteyen vatandaşların, mobil cihazlarına bankanın uygulamasını indirmeleri ve “Enpara’lı ol” seçeneği ile bankaya başvuru yapmaları gerekmektedir. Söz konusu başvuru tamamlandıktan sonra mobil uygulama içerisinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabilmektedir.