Ekonomi

ING Bank hafta sonu kampanyasını az önce yayınladı: Yeni müşterilere faizsiz nakit desteği verilecek!

2021 yılında ekonomi piyasalarında yaşanan ani yükselişlerden ötürü gündelik hayat hizmetlerine yansıtılmış olan yüksek oranlı zamlar, yeni dönemde başka faktörlerinde devreye girmesi ile birlikte etkisini artırarak göstermeye devam ediyor.

Yapılan ürün zamları ve diğer hizmet zamları sonrasında alım gücü düşen ve nakit desteğine ihtiyaç duymaya başlayan vatandaşlar, konu ile ilgili olarak alternatif çözümler ararken, vatandaşların yüzünü güldürecek olan müjdeli haber ING Bank tarafından verildi. Banka hem yeni müşterileri hem de eski müşterileri için uygun faiz oranlı nakit desteği sağlayacağını bildirdi.

ING Bank’tan Yeni Müşterilerine Faizsiz Kredi Hizmeti!

Özel bankalardan biri olarak hizmet veren ING Bank, yeni dönemde gündelik hayata yansıyan yüksek oranlı zamlar sebebi ile geçinmekte zorlanan ve nakit desteğine ihtiyaç duyan vatandaşlara, faizsiz kredi hizmeti vereceğini bildirdi.

ING Bank’ın umut dolu kampanyasının detaylarına göre kredi hizmeti için azami vade sayısı 6 ay, kredi üst limiti ise 5 bin TL olarak belirlendi. Söz konusu hizmet karşılığında ödenecek olan aylık taksit tutarı ise 833,33 TL olarak hesaplandı.

ING Bank Eski Müşterilerini de Unutmadı!

ING Bank, yeni müşterilerini sevindirecek olan kredi hizmeti haberini vermesinin ardından, eski müşterilerini de unutmadığını göstermek adına yeni bir kampanya haberi daha yayınladı. Söz konusu habere göre bankanın müşterilerine 10 bin TL üst limitli, yüzde 0,99 faiz oranlı, 12 vadeli nakit hizmeti sunacağı bilgisi kaydedildi.

Bankanın resmi internet sitesinde yayınlanan kredi detaylarına göre ilgili hizmetten yararlanan vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarı, 899,08 TL olarak hesaplandı.

ING Bank Kredi Hizmetlerine Nasıl Başvuru Yapılır?

ING Bank’ın 5 bin TL’lik kredi hizmetinden yararlanmak için mobil uygulama aracılığı ile bankanın yeni müşterisi olmak gerekmektedir. 10 bin TL’lik kredi başvurusu ise mevcut müşterilerin mobil hesapları aracılığı ile yapılmaktadır.