Ekonomi

Belgelenebilir kazancı olmayan vatandaşlara hafta sonu müjdesi: O bankalar, herkese 10 bin TL’lik nakit desteği verilecek! Gelirsiz kredi

2021 yılının sonunda döviz kurlarında ve altın piyasasında yaşanan olumsuz gelişmeler gıda sektöründen emlak sektörüne kadar pek çok alana zamlı fiyatlar aracılığı ile yansıdı. Yeni dönemde mevcut sorunların üzerine çeşitli siyasi sebeplerin eklenmesi, vatandaşların gündelik hayat ihtiyaçlarını karşılama noktasında sıkıntıya düşürdü. Bu noktada bankalar, vatandaşların nakit ihtiyaçlarını karşılamak adına kredi hizmetlerini bildirdiler.

Bankaların yeni dönem kredi hizmetleri, genel olarak belgelenebilir geliri olan vatandaşlar için geçerli oldu. Bu noktada geliri olmayan ve bu sebeple de nakit desteğine olan ihtiyacı günden güne daha hızlı artan vatandaşlar için kredi hizmeti geliştirdiğini açıklayan 3 banka, ilgili hizmetleri ile bankacılık sektöründe öne çıkmayı başardılar.

Akbank Belgesiz Kredi Hizmeti 2022

Sene başından itibaren hem emekli vatandaşlar için hem de diğer kategorilerde yer alan vatandaşlar için geliştirmiş olduğu hizmetler ile dikkat çeken Akbank, gelir beyanı yapamayan vatandaşlar için de yeni bir nakit hizmeti geliştirdiğini duyurdu.

Bankanın resmi internet sitesinde yayınlanmış olan destek haberine göre söz konusu hizmetin azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı yüzde 2,12 olarak bildirildi. 10 bin TL’lik destek almak isteyen vatandaşlar için taksit tutarı, 427,41 TL olarak hesaplandı.

Fibabanka Gelirsiz Kredi Hizmeti 2022

İhtiyaç kredisi başlığında geliştirmiş olduğu hizmetler ile dikkat çeken bankalardan biri olan Fibabanka, söz konusu hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek geliri olmayan vatandaşlara da destek olacağını açıkladı.

Bankanın resmi internet sitesinde yayınlanmış olan hizmet haberine göre söz konusu hizmetin azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı ise yüzde 2,02 olarak bildirildi. 10 bin TL’lik destek almak isteyen vatandaşlar için taksit tutarı, 419,20 TL olarak hesaplandı.

Enpara Gelirsiz Kredi Hizmeti 2022

Şubesiz bankacılık alanında lider konumunda olan Enpara, yeni dönemde gelir belgesi ibraz edemeyen vatandaşlar için kredi hizmeti sunacağını açıklayan bankalardan biri oldu.

Bankanın resmi internet sitesinde yayınlanmış olan hizmet haberine göre söz konusu gelir belgesiz kredi hizmetinin azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı yüzde 2,29 olarak bildirildi. 10 bin TL’lik destek almak isteyen vatandaşlar için taksit tutarı, 440,98 TL olarak hesaplandı.