Ekonomi

55 yaşını doldurmuş olan emekli vatandaşlara müjde: O banka, 5 bin TL tutarında geri ödemesiz nakit desteğinde bulunacak! 31 Mart son gün!

Gündelik hayatın, ekonomik ve siyasi faktörler çerçevesinde giderek pahalılaşması özellikle tek maaş ile geçinmeye çalışan emekli vatandaşların hayatlarını idame ettirmelerini iyiden iyiye zorlaştırdı. Konu ile ilgili olarak bankalar tarafından destek kampanyaları yayınlanmaya devam ederken, ilgili kampanyalar içerisinde Türkiye Ekonomi Bankası avantajlı hizmetleri ile dikkat çekmeyi başardı.

Birçok farklı alanda geliştirmiş olduğu hizmetler ile dikkat çeken bankalardan biri olarak karşımıza çıkan Türkiye Ekonomi Bankası, emekli maaşı hesabını 31 Mart tarihine kadar kendi bünyesine taşıyan ve ilgili maaş hesabının 3 yıl boyunca kendi bünyesinde kalacağını taahhüt eden yeni müşterilerine 5 bin TL’ye kadar geri ödemesiz nakit desteği sağlayacağını bildirdi.

Türkiye Ekonomi Bankası Emekli Promosyonu Ödemesi 2022

Özel bankalardan biri olarak hizmet veren ve geniş hizmet kapsamı ile vatandaşların menfaatlerine yönelik hizmetler sunan Türkiye Ekonomi Bankası, yeni dönemde yeni emekli müşterilerine geri ödemesiz promosyon ödemesi hizmeti sunacağını açıkladı. Banka söz konusu hizmeti dahilinde vatandaşlara ödenecek olan promosyon tutarlarını şu şekilde belirledi:

  • 0- 1.499 TL aralığında emekli maaşı alanlara: 1.850 TL
  • 1.500- 2.499 TL aralığında emekli maaşı alanlara: 2.300 TL
  • 2.500 TL ve üzeri tutarlarda emekli maaşı alanlara: 2.750 TL

Türkiye Ekonomi Bankası Ek Ödeme Kampanyası 2022

Türkiye Ekonomi Bankası emekli yeni müşterilerine hem maaşlarına hem de promosyon ödemelerine ek olarak bir yeni kampanya daha geliştirmiş olduğunu duyurdu. Banka, emekli müşterilerine banka bünyesine dahil ettikleri her yakını için 250 TL, toplamda 2.500 TL tutarında ödeme yapacağını bildirdi.

Türkiye Ekonomi Bankası Promosyon Başvurusu 2022

TEB’in yeni dönem promosyon ödemesi ve yakın getirme kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar, banka şubeleri, mobil uygulama ve internet bankacılığı kanallarından herhangi birini kullanarak emekli maaşı hesaplarını TEB’e taşıma talimatı vermelidirler.