Ekonomi

Fiat, en çok tercih edilen modeline bir zam daha yaptı! Egea’nın satış fiyatı 500 bin TL’yi geçti! Fiat Egea güncel satış fiyatları

Ekonomi piyasalarında yaşanan olumsuz gelişmeler, otomotiv sektörüne yüksek oranlı zamların yansımasına sebep olmuştu. Yeni dönemde Rusya- Ukrayna savaşının ortaya çıkması ile piyasaların tekrar harekete geçmesi ve pandemi sebebi ile yaşanan çip krizi, otomobil fiyatlarına yapılması beklenen indirimlerin yerini tekrar zamların almasına sebep oldu.

Otomotiv sektörünü direkt olarak etkileyen gelişmelerin yaşanması hem ülkemizde hem dünyada sürücüler tarafından en fazla tercih edilen otomotiv firmalarından biri ola Fiat’ı harekete geçirdi. Firma, şimdiye kadar en fazla satılan modellerinden biri olan Egea’ya, aynı haftada iki kez zam yaptı.

Otomobil Devinden Tüketiciyi Küstüren Karar!

Otomotiv sektörünün devi olarak gösterilen firmalardan biri olan Fiat hem ülkemizde hem diğer dünya ülkelerinde sürücüler tarafından sıklık ile tercih edilen bir marka olarak karşımıza çıkıyor. Piyasaya sürdüğü uygun fiyatlı ve kullanışlı tasarımlı araç modelleri ile dikkat çeken firma, Egea modeli ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Bu zamana kadar kendinden çoğunluk ile olumlu olarak bahsedilmesini sağlayan Fiat, geçtiğimiz hafta Egea modellerine zam yaptığını açıkladı. Piyasa durumları çerçevesinde yaptığı tek zam ile yetinemeyen firma, yeni hafta itibari ile aynı modellere bir kez daha zam yaptığını bildirdi.

Fiat Egea Satış Fiyatları 2022

Fiat, Egea Sedan modeli için güncel satış fiyatlarını şu şekilde belirledi:

  • 6 M. Jet 130 HP- Lounge- Otomatik- Dizel: 539.900 TL
  • 6 M. Jet- Urban- Otomatik- Dizel: 509.900 TL
  • 4 Fire 95 HP- Lounge- Manuel- Benzinli: 359.900 TL
  • 3 M. Jet 95 HP- Lounge- Manuel- Dizel: 458.900 TL

Fiat Egea Cross Fiyatları 2022

Fiat, Egea Cross fiyatlarını şu şekilde güncelledi:

  • 4 Fire 95 HP- Urban- Manuel- Benzinli: 361.900 TL
  • 3 M. Jet 95 HP- Urban- Manuel- Dizel: 465.900 TL
  • 6 M. Jet 130 HP DCT- Urban- Otomatik- Dizel: 524.900 TL