Ekonomi

Eğitim, alışveriş ya diğer gündelik ihtiyaçlarını karşılamak isteyenlere, Akbank’tan dev nakit desteği! Mobil uygulamayı indirin, 10 bin TL’yi alın!

Gündelik hayatın giderek pahalılaşması, vatandaşların en temel ihtiyaçlarını dahi karşılayamamalarına sebep oldu. Bu noktada bankaların ihtiyaç kredilerine yönelen vatandaşlar, zorlu ekonomik şartlar çerçevesinde artan kredi faiz oranları karşısında iyiden iyiye umutsuzluğa kapılmaya başladılar. Vatandaşları bir nebze olsa da sevindirmeyi ve bütçelerini ferahlatmayı hedefleyen Akbank, yeni dönemin uygun faizli kredi kampanyasını duyurdu.

Akbank’ın resmi kanalları aracılığı ile yayınlanmış olan kampanya haberine göre yeni dönemde Akbank’lı olan her müşteriye 10 bin TL’ye kadar nakit desteği verileceği ve söz konusu hizmete ilişkin her bütçeye uygun ödeme planının düzenleneceği bilgisi kaydedildi.

Akbank’tan Yeni Müşterilerine İhtiyaç Kredisi Hizmeti!

Sene başında 2 bin 500 TL’ye varan yüksek tutarlı emekli promosyonu hizmeti ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış olan Akbank, yeni dönemde çeşitli siyasi ve ekonomik faktörler çerçevesinde giderek zorlaşan gündelik hayat koşullarına karşın vatandaşlara nakit desteğinde bulunacağını açıkladı.

Akbank’ın resmi internet sitesinde yayınlanmış olan ihtiyaç kredisi kampanyasının detaylarına göre bu dönem içerisinde ilk kez Akbank’lı olan vatandaşlara 10 bin TL’ye kadar nakit desteği verileceği bilgisi kaydedildi.

Akbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası Örnek Hesaplama Tablosu

Akbank’ın yeni müşterileri için geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar için örnek hesaplama tablosu şu şekilde yayınlandı:

  • Çekilecek kredi tutarı: 10 bin TL
  • Aylık faiz oranı: Yüzde 0,99
  • Aylık taksit tutarı: 899,08 TL
  • Vade sayısı: 12 ay
  • Geri ödenecek toplam kredi tutarı: 10.788,91 TL

Akbank İhtiyaç Kredisi Başvurusu 2022

Akbank’ın yeni dönemde geliştirmiş olduğu 10 bin TL limitli ihtiyaç kredisi hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların, Akbank mobil uygulamasını indirmeleri ve üyelik işleminin tamamlanmasının ardından kredi kategorisinden yeni müşteri kredisi hizmetine başvuru yapmaları gerekmektedir.