Ekonomi

Ayın sonunu getiremeyen emeklilere, o bankalardan yanıt geldi 3 gün içerisinde başvuran herkese, 20 bin TL’ye kadar nakit desteği verilecek! Emekli kredisi 2022

Döviz kurlarının karşısında günden güne değer kaybı yaşayan Türk Lirası, vatandaşların alım güçlerinin düşmesine ve buna bağlı olarak da nakit ihtiyacının artmasına sebep oldu. Her kesimden vatandaşı direkt olarak etkileyen bu durum, özellikle tek maaş ile geçinmeye çalışan emekli vatandaşların en temel ihtiyaçlarını dahi karşılayamamasına yol açtı.

Yeni dönemde ortaya çıkan ve gitgide etkisini daha fazla hissettiren ekonomik kriz sebebi ile dara düşen vatandaşlar, çareyi bankaların nakit desteklerinde aramaya başladılar. Bu noktada vatandaşların yardımına kamu bankaları ve özel bankalardan biri yetişti.

Denizbank Emekli İhtiyaç Kredisi 2022

Özel bankalardan biri olarak hizmet veren Denizbank, yeni dönemde geliştirdiği kampanyalı hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek bu kez de emekli vatandaşlar için müjdeli haberini verdi. Bankanın resmi kanalları aracılığı ile duyurulmuş olan emekli kredisi hizmetine göre emeklilere 36 ay vadede kullanabilecekleri nakit desteği verileceği bilgisi kaydedildi.

Denizbank tarafından geliştirilmiş olan emekli ihtiyaç kredisinin üst limiti 100 bin TL, aylık faiz oranı ise yüzde 2,60 olarak belirlendi. Bu veriler ışığında bankadan 25 bin TL tutarında destek alacak vatandaşların aylık taksit ödemesi, 466,28 TL olarak hesaplandı.

Ziraat Bankası Emekli İhtiyaç Kredisi 2022

Kamu bankalarından biri olarak hizmet veren Ziraat Bankası, yeni dönemde emekli müşterilerine 40 bin TL’ye kadar nakit desteğinde bulunacağını açıkladı. Banka, söz konusu hizmeti için azami vade sayısını 36 ay, faiz oranını ise yüzde 1,55 olarak belirledi. Bu veriler ışığında 20 bin TL’lik nakit desteği karşılığında ödenecek olan aylık taksit tutarı, 767,12 TL olarak hesaplandı.

Halkbank Emekli İhtiyaç Kredisi 2022

Kamu bankalarından bir diğeri olarak hizmet veren Halkbank, yeni dönemde emekliye destek olacağını açıklayan bankalardan biri oldu. Söz konusu hizmet için üst limit 100 bin TL, azami vade sayısı 36 ay, aylık faiz oranı ise yüzde 1,55 olarak belirlendi. 25 bin TL’lik nakit hizmeti karşılığında ödenecek olan taksit tutarı ise 958,90 TL olarak hesaplandı.