Ekonomi

Özel bankalardan açıklama: Karadeniz’de gemileriniz batmasın, borçlarınızı biz ödüyoruz! Kredi borcu 2022

Yeni dönemde giderek pahalılaşan gündelik hayat hizmetleri ve diğer ürünler, vatandaşların büyük bir kısmının bankaların kredi ve kredi kartı hizmetlerine yönelmelerine yol açtı. Hali hazırda kredi ya da kredi kartı kullanımından ötürü bankalara borcu olan vatandaşlar da bu zorlu ekonomik şartlar çerçevesinde borçlarını ödeyemeyerek, banka faizinin her gün mevcut borçlarına eklenmesine seyirci kalmak zorunda kaldı.

Geçinmekte zorlanan bir de üstüne bankalara olan borçlarını ödeyemeyen vatandaşlar, günden güne bataklığa doğru çekiliyormuş gibi hissetmeye başladılar. Bu noktada vatandaşların yardımına yeni dönem borç transferi hizmetlerini açıklayan Denizbank, QNB Finansbank ve Türkiye İş Bankası yetişti. 3 özel banka, başka bankalara borcu bulunan vatandaşlara borç taşıma yani bir nevi borç yapılandırma fırsatı sunacaklarını açıkladı.

Denizbank Borç Transferi Kredisi 2022

Özel bankalardan biri olarak hizmet veren Denizbank, yeni dönemde çeşitli faktörlere bağlı olarak ortaya çıkan zorlu ekonomik şartlardan ötürü bankalara olan kredi ve kredi kartı borçlarını ödeyemeyen vatandaşlar için borç transferi hizmeti geliştirdiğini açıkladı.

Denizbank tarafından geliştirilmiş olan borç transferi kredisi hizmetinin üst limiti 100 bin TL olarak belirlendi. Söz konusu hizmetten 10 bin TL tutarında destek almak isteyen vatandaşların aylık taksit tutarı, ortalama yüzde 1,93 faiz oranı ve 36 ay vade verileri ışığında 412,51 TL olarak hesaplandı.

QNB Finansbank Borç Transferi Kredisi 2022

Geliştirdiği hizmetler ile dikkat çeken bir diğer banka olan QNB Finansbank da yeni dönemde bankalara borcu olan vatandaşlara destek olacağını açıkladı. QNB Finansbank tarafından geliştirilmiş olan borç transferi kredisi hizmetinden 10 bin TL tutarında destek almak isteyen vatandaşların aylık taksit tutarı, ortalama yüzde 2,20 faiz oranı ve 36 ay vade verileri ışığında 433,77 TL olarak hesaplandı.

İş Bankası Borç Transferi Kredisi 2022

İş Bankası da yeni dönemde borcu nedeni ile uykuları kaçan vatandaşlara, borç transferi hizmeti ile destek olacağını açıklayan bankalardan biri oldu. Banka her müşterisi için farklı bir ödeme planı içeren hizmet sunacağını açıklayarak, söz konusu hizmeti için ayrıntı vermedi.