Ekonomi

Halkbank’tan emeklilere, kaçırılmayacak teklif: Aylık 192 TL’ye nakit desteği, anında hesabınızda! Halkbank emekli kredisi

Sene başında hükümet kararı kapsamında emekli maaşlarına yapılan yüzde 30,95 oranlı maaş zammı, gündelik hayata yansıtılan ekonomi piyasalarının olumsuz gelişmeleri sebebi ile işlevselliğini yitirdi. Bu kapsamda alım gücü düşen ve gündelik ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile nakde olan ihtiyaçları artan vatandaşlar, konuya ilişkin alternatif çözüm yöntemlerini araştırmaya başladılar.

Tek maaş ile ayın sonunu getirmeye çalışan emekli vatandaşların nakit arayışlarına olumlu cevap, kamu bankalarından biri olan Halkbank tarafından verildi. Banka, “Emekli Mini Kredi” başlığı altında geliştirmiş olduğu hizmeti ile emekli vatandaşlara nakit desteğinde bulunacağını açıkladı.

Halkbank Emekli Kredisi 2022

Sene başından bu yana farklı kategoriler altında geliştirmiş olduğu kampanyalar ile adından söz ettirmeyi başaran bankalardan biri olan Halkbank, nakit ihtiyacı artan emekli vatandaşlar için yeni bir ihtiyaç kredisi hizmeti sunmaya başladığını duyurdu.

Bankanın resmi internet sitesinde yayınlanmış olan ihtiyaç kredisi hizmetinin üst limiti 5 bin TL, azami vade sayısı ise 36 ay olarak belirlendi.

Halkbank Emekli Kredisi Örnek Hesaplama Tablosu

Halkbank tarafından geliştirilmiş olan yeni dönem emekli ihtiyaç kredisi hizmetine başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar için söz konusu hizmetin örnek hesaplama tablosu yayınlandı. Buna göre ilgili hizmetten 5 bin TL tutarında nakit desteği almak isteyen vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarı, 192,90 TL olarak hesaplandı.

Halkbank Emekli Kredi Başvurusu 2022

Halkbank’ın yeni dönemde geliştirmiş olduğu Emekli Mini Kredi hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, ilgili hizmete nasıl erişim sağlayacaklarını araştırmaya başladılar. Banka, söz konusu 5 bin TL limitli emekli kredisi hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların, banka şubeleri ya da bankanın mobil uygulaması aracılığı ile başvuruda bulunabileceklerini duyurdu.