Ekonomi

Akbank’tan yeni müşterilerine teknolojik ürün sürprizi: Uygulamayı indiren herkese akıllı telefon, akıllı saat ve akıllı TV hediye edilecek!

Günümüz gelişen teknolojisinin ürünleri arasında yer alan akıllı televizyonlar, akıllı saatler ve akıllı telefonlar, hemen hemen her vatandaşın sahip olmak istediği teknoloji ürünleri arasında yer almaktadır. Bu isteğin farkında olan Akbank, bünyesine yeni dahil olacak olan müşterileri için bir hoş geldin kampanyası geliştirerek, mobil uygulama aracılığı ile üyelik işlemlerini tamamlayan herkese 3 teknolojik aletten birini hediye edeceğini açıklamıştır.

Akbank Dijital Ürün Kampanyası 2022

Türkiye sınırları içerisinde yüzlerce şubesi ve milyonlarca müşterisi bulunan özel bankalardan biri olan Akbank, yeni dönemde müşteri sayısını arttırmak amacı ile hoş geldin kampanyası düzenlediğini duyurdu. Bankanın resmi kanalları aracılığı ile duyurulmuş olan kampanya içeriğine göre 31 Mart tarihine kadar bankanın mobil uygulamasını kullanarak Akbank’lı olan herkese, karşılığında akıllı telefon, akıllı televizyon ya da akıllı saat kazanabilecekleri bir çekilişe katılma hakkı sunulduğunun bilgisi paylaşıldı.

Akbank Hoş Geldin Kampanyası Hediyelik Ürünleri

Akbank’ın yeni dönem müşterileri için geliştirmiş olduğu ve 31 Mart tarihine kadar başvurulara açık tuttuğu hoş geldin kampanyası çerçevesinde hediye edilecek ürünler ve sayıları şu şekilde belirlenmiştir:

  • Samsung Galaxy Z Flip: 3 adet (akıllı telefon)
  • Samsung Galaxy Watch 4: 10 adet (akıllı saat)
  • Samsung Smart TV 40: 5 adet (akıllı televizyon)

Akbank Hoş Geldin Kampanyası Başvurusu

Akbank’ın yeni dönemde yeni müşterileri için geliştirmiş olduğu hoş geldin kampanyasına katılarak akıllı ürün hediyesine kavuşmak isteyen vatandaşların, bankanın mobil uygulaması aracılığı ile üyelik işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir. Akbank, üyelik işlemini mobil uygulama aracılığı ile tamamlamış olan bütün yeni müşterilerini, akıllı ürün hediyesi çekilişine otomatik olarak dahil etmektedir.