Ekonomi

İki özel bankadan, 3 ay ödeme ertelemeli nakit desteği hizmeti: Başvuran herkese 5 bin TL verilecek! İhtiyaç kredisi 2022

Yeni dönemde ekonomi ve siyasi faktörlü sebeplerden ötürü giderek zorlaşan gündelik hayat şartları, Türk Lirası’nın da döviz kurları karşısında değer kaybı yaşaması ile birlikte vatandaşların alım güçlerinin düşmesine sebep oldu. Yaşadıkları ekonomik çıkmazlar karşısında nakit desteğine olan ihtiyaçları artış gösteren vatandaşlar, bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerini araştırmaya başladılar.

Vatandaşların bütçelerini ferahlatmak amacı ile girdikleri kredi arayışlarına, iki özel bankadan olumlu yanıt geldi. Türkiye’nin önde gelen bankalarından olan Akbank ve Denizbank, ilgili şartları sağlayan tüm müşterilerine nakit desteğinde bulunacağını açıkladı.

Taksit Ertelemeli İhtiyaç Kredisi 2022

Vatandaşların nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile girdikleri ihtiyaç kredisi arayışlarına olumlu yanıt veren Denizbank ve Akbank, yeni dönemde vatandaşlara 5 bin TL’ye kadar nakit desteği vereceğini açıkladı.

İki özel banka, ilgili hizmetlerine başvuru yapacak olan vatandaşlar için 1100 kredi puanı şartı getirdi. Söz konusu ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyen vatandaşların ilgili kredi puanı şartını sağlamaları durumunda, başvurunun yapıldığı gün hesaplarına 5 bin TL’nin yatırılacağı bilgisi paylaşıldı.

Akbank Taksit Ertelemeli İhtiyaç Kredisi

Sene başında geliştirmiş olduğu emekli promosyonu hizmeti ile bankacılık sektöründe dikkat çekmeyi başarmış olan Akbank, yeni dönemde gelişen ekonomik olumsuzluklardan ötürü nakde olan ihtiyacı artan vatandaşlara 5 bin TL’ye kadar nakit desteğinde bulunacağını açıkladı. Banka, ilgili hizmeti için azami vade sayısını 36 ay olarak belirledi. Ayrıca Akbank’ın ilgili hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların, mobil uygulama aracılığı ile kredi başvurusunda bulunabilecekleri kaydedildi.

Denizbank Taksit Ertelemeli İhtiyaç Kredisi

Denizbank da yeni dönemde mevcut müşterilerine ve yeni müşterilerine 36 ay vadeli, 3 ay ödeme ertelemeli, 5 bin TL limitli ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını duyuran bankalardan biri oldu. Banka, ilgili hizmeti için uygulama aracılığı ile başvuru yapılabileceğini kaydetti.