Ekonomi

Ev ekonomisine katkıda bulunmak isteyen kadınlara, 10 bin TL tutarında kefilsiz nakit desteği sağlanacak! Kefilsiz kredi 2022

Geride bıraktığımız yılın son çeyreğinde hızlı bir şekilde tavan seviyelere ulaşan döviz kurları ve altın fiyatları, gündelik hayatta sunulan sektörel hizmetlerin her birine yüksek oranlı zamların yapılmasına sebep oldu. Piyasaların yeni yıl ile birlikte toparlanacağını ve bu gelişmeye bağlı olarak da yapılan zamların geri alınmasını ümit eden vatandaşlar, Rusya- Ukrayna savaşının çıkması ile birlikte tekrar yükseliş trendine giren piyasalardan ötürü hayal kırıklığına uğradı.

Vatandaşların günden güne geçinmesini zorlaştıran zorlu ekonomi şartları, nakit ihtiyaçlarının artmasına sebep oldu. Vatandaşların hayatın her alanında mağdur olmalarına sebep olan bu gelişmelerden sonra mağduriyet ortamlarının ortadan kalkması için girişimde bulunan 3 özel banka, ev ekonomisine katkıda bulunmak isteyen gelirsiz ev hanımlarına 10 bin TL’ye kadar nakit desteğinde bulunulacağını açıkladı.

CepteTEB İhtiyaç Kredisi 2022

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından geliştirilmiş olan bir hizmet olarak karşımıza çıkan CepteTEB uygulaması, yeni dönemde gelir belgesiz ibraz edemediği için bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerine başvurudan bulunamayan ev hanımları için 10 bin TL üst limitli nakit hizmeti sunacağını açıkladı.

CepteTEB tarafından geliştirilmiş olan ihtiyaç kredisinin azami vade sayısı 36 ay, aylık faiz oranı ise yüzde 2,06 olarak belirlendi.

Akbank İhtiyaç Kredisi 2022

Geliştirdiği hizmetler ile bankacılık sektöründe dikkat çeken isimlerden biri olan Akbank, yeni dönemde nakde sıkışan ancak gelir belgesi olmadığı için ihtiyaç kredisi hizmetlerinden yararlanamayan ev hanımları için 10 bin TL limitli ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı.

Akbank tarafından geliştirilmiş olan ihtiyaç kredisinin azami vade sayısı 36 ay, aylık faiz oranı ise yüzde 2,12 olarak belirlendi.

Garanti BBVA İhtiyaç Kredisi 2022

Garanti Bankası da yeni dönemde gelir belgesi olmadığı için bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerine başvuru yapamayan ev hanımlarına ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıklayan bankalardan biri oldu. Banka, söz konusu hizmetinin üst limitini 10 bin TL, azami vade sayısını 36 ay, aylık faiz oranını ise yüzde 2,45 olarak belirledi.