Ekonomi

Opet duyurdu: 1 TL’nin bile kıymetli olduğu akaryakıt alışverişlerinde, dev indirim yapılacak! Akaryakıt kampanyaları 2022

Aylardır devam eden Rusya- Ukrayna gerginliğinin, bir ayı aşkın süre önce Rusya’nın Ukrayna’ya karşı savaş harekâtı başlatması ile birlikte resmen bir savaşa dönüşmüş olması, iki ülkenin sahip olduğu emtia varlıklarında fiyat artışı gözlenmesine ve ekonomi piyasalarının tekrar yükseliş trendine girmesine neden oldu. Rusya- Ukrayna savaşının etkisi ile fiyatı artan emtia varlıklarından biri olan brent petrol, ülke sınırları içerisinde satışa sunulan otogaz ve akaryakıt ürünlerinin fiyatlarına arka arkaya zamların yapılmasına yol açtı.

Gündelik hayat akışı içerisinde mecburen araç kullanmak zorunda olan ve buna bağlı olarak da akaryakıt alışverişi yapmak durumunda olan sürücüler, artan otogaz ve akaryakıt fiyatları karşısında, bütçelerine destek olabilecek kampanyalar için arayışa girdiler. Bu noktada zorlu şartların yaşandığı şu günlerde yüzleri bir nebze de olsa güldürecek olan haber, Opet- Yapı Kredi Bankası iş birliğinden geldi.

Opet- Yapı Kredi Bankası Akaryakıt Kampanyası 2022

Türkiye’nin her noktasında bir istasyona sahip olan Opet, günbegün zamlanan akaryakıt fiyatlarına karşın müşterilerinin yanında olduğunu duyurdu. Yapı Kredi Bankası ile bir iş birliği yaptığını bildiren Opet, 150 TL ve üzeri tutarlarda ki her akaryakıt alışverişine 5 TL, toplamda 25 TL hediye para vereceğini açıkladı.

Opet Akaryakıt Kampanyası Ayrıntıları

Opet- Yapı Kredi iş birliği içerisinde geliştirilmiş olan akaryakıt kampanyasından yararlanmak için Opet World Card sahibi olmak gerekmektedir. Akaryakıt alışverişleri aracılığı ile biriktirilen hediye paralar, yalnızca akaryakıt sektöründe değil diğer sektörlerde de kullanılabilmektedir.

Opet Akaryakıt Kampanyası Başvurusu

Opet- Yapı Kredi Bankası iş birliğinden doğan akaryakıt kampanyasından yararlanmak için yalnızca Opet World Card’a sahip olmak yeterlidir. Söz konusu kart başvurusu ise aralarında bir boşluk bırakılarak yazılan OPET, TC kimlik no, doğum tarihi bilgilerinin 4421’e SMS gönderilmesi ile yapılmaktadır.