Ekonomi

Kendi evinin sahibi olmak isteyen vatandaşların dikkatine: Ziraat Bankası, İş Bankası, Akbank konut kredisi faiz oranları güncellendi!

Ekonomi piyasalarında gözlenen olumsuz gelişmeler, her sektörde olduğu gibi emlak sektöründe de fahiş fiyatların görülmesine yol açtı. Artan konut fiyatları karşısında nakit desteğine ihtiyacı olan vatandaşlar için Akbank, İş Bankası ve Ziraat Bankası’ndan duyurul yapıldı. İlgili bankalar, başvuran herkese belirli şartlar çerçevesinde konut nakdi desteğinde bulunacaklarını açıkladılar.

Akbank Konut Kredisi 2022

Geliştirdiği avantajlı kampanyalar ile dikkat çeken özel bankalardan biri olan Akbank, yeni dönemde ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara nakit desteği vereceğini açıkladı. Banka, ilgili hizmeti için azami vade sayısını 120 ay, faiz oranını ise yüzde 1,80 olarak belirledi. Söz konusu hizmetten 100 bin TL tutarında destek almak isteyen vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarı 2 bin 138 TL olarak hesaplandı.

Türkiye İş Bankası Konut Kredisi 2022

Türkiye İş Bankası yeni dönemde ev sahibi olmak isteyen ancak yükselen konut fiyatlarına karşın nakde ihtiyacı olan vatandaşlar için konut kredisi hizmeti sunacağını bildirdi. Banka, resmi internet sitesinde konuya ilişkin detayları paylaştı.

Türkiye İş Bankası tarafından geliştirilmiş olan konut kredisi hizmetinin azami vade sayısı 120 ay, aylık faiz oranı ise yüzde 1,95 olarak belirlendi. Buna göre bu veriler ışığında bankadan 100 bin TL tutarında nakit desteği almak isteyen vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarı 2 bin 163 TL olarak hesaplandı.

Ziraat Bankası Konut Kredisi 2022

Türkiye’nin kamu bankalarından biri olarak hizmet vermeye devam eden Ziraat Bankası, yeni dönemde giderek artan konut fiyatlarına karşın vatandaşın yanında olduğunu ilan etti. Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinde detayları paylaşılmış olan konut kredisi hizmeti aracılığı ile ev sahibi olmak isteyen ancak yeterli nakdi bulunmayan vatandaşlara, nakit desteği sağlanacağı bilgisi kaydedildi.

Ziraat Bankası tarafından geliştirilmiş olan konut kredisi hizmetinin azami vade sayısı 120 ay, aylık faiz oranı ise yüzde 1,20 olarak belirlendi. Söz konusu hizmetten, ilgili veriler ışığında 100 bin TL tutarında nakit desteği almak isteyen vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarı, bin 576 TL olarak hesaplandı.