Ekonomi

Kart sahipleri için görülmedik kampanya: Talimatları uygulayanlar 300 TL kazanacak!

Axess’in müşteriler tarafından ilgiyle takip edilen ‘Kendi Kampanyanı Kendin Yap’, Ramazan döneminde yeniden müşteriler için açıklandı. Buna göre, 1 Nisan-8 Mayıs 2022 tarihleri arasında Axess Mobil’den harcama yapacağınız market, giyim, elektronik, restoran ve seyahat sektörlerinden dilediğinizi seçin, ödül tipini chip-para veya Mil Puan olarak belirleyin ve belirleyeceğiniz harcama tutarına göre kendi kampanyanızı oluşturun.

Kampanya kapsamında 300 TL’ye varan kaybolmayan chip-para kazanırken, Wings sahipleri ise dilerse chip-para dilerse 50 bine varan Mil Puan kazanacak.

KAMPANYA DETAYLARI

01 Nisan – 08 Mayıs 2022 tarihleri arasında market, giyim, elektronik, restoran ve seyahat sektörlerinde müşterilerin seçecekleri ödül tipine ve alışveriş tutarına göre oluşturdukları kampanya kurgularına bağlı olarak chip-para verilecektir.

Kampanyadan faydalanmaya başlamak için, ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin Axess Mobil’den istediği sektörü, ödül tipini ve alışveriş tutarını seçerek kendi kampanyasını oluşturması gerekmektedir.

Bir müşteri her sektörden en fazla 1 olmak üzere toplam 2 farklı kampanya oluşturabilir.

Bir müşteri kampanya kapsamında en fazla 300 TL chip-para kazanabilir.

Kampanya koşulları müşterinin oluşturacağı kampanya özelinde değişiklik gösterecektir.

Oluşturulan kampanyanın koşulları Axess Mobil uygulamasında Profil sekmesinde yer alan Katıldığınız Kampanyalar alanında ilgili kampanyanın detay sayfasında yer alacaktır.

Hak edilen chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir.

İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-para geri alınacaktır. Chip-para’ların kullanılmış olması halinde ekstreye ilgili tutar kadar borç yansıtılacaktır.

Chip-para hediyesi verilen kampanyalara, bireysel Axess ve Wings kartlar ile bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar dahildir.

Chip-para hediyesi verilen kampanyalara Ticari Kartlar, Free kart, banka kartları ve Bank’O Card Axess dahil değildir.

Kampanya kapsamındaki sektörlerde internet üzerinden ve yurt dışından yapılan alışverişler kampanyaya dahildir.

Aynı gün aynı iş yerinden yapılan ilk işlemler kampanyaya dahildir.

Nakit çekim işlemleri, EFT/Havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, kamu ödemeleri, vergi ödemeleri ve Chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.