Ekonomi

Bakkal, kasap, şarküteri alışverişine çıkacak olan vatandaşların dikkatine: Ziraat Bankası alışverişinizin 150 TL’sini karşılayacağını duyurdu!

Et, süt, peynir, meyve, sebze ve daha pek çok market ürününün çeşitli ekonomik sebeplerden ötürü arka arkaya zam alması, vatandaşların bütçelerini direkt olarak etkiledi. Market alışverişine çıkmadan önce kırk kere bütçe kontrolü yapmak durumunda kalan vatandaşlar, bütçelerini ferahlatacak destek arayışlarının içerisine girdiler. Bu noktada vatandaşların yüzlerini güldürecek olan kampanya haberi, Ziraat Bankası’ndan geldi.

Türkiye’nin önde gelen bankalarından biri olan Ziraat Bankası, resmi internet sayfasından yayınlamış olduğu duyuru ile birlikte 5 Mayıs’a kadar yapılacak olan market, bakkal ve kasap alışverişlerinde vatandaşlara nakit desteğinde bulunacağı bilgisini kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası Alışveriş Kampanyası 2022

Kamu bankalarından biri olarak hizmet veren Ziraat Bankası, yeni dönemde de geliştirdiği avantajlı kampanyalar ile vatandaşların bütçelerine destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda giderek artan gıda fiyatlarına karşın yeni bir alışveriş kampanyası geliştirdiğini duyuran Ziraat Bankası, mevcut müşterilerine hediye para yardımında bulunacağını bildirdi.

Ziraat Bankası bireysel müşterilerinin yararlanabileceği alışveriş kampanyası kapsamında 300 TL’lik ilk alışveriş karşılığında 10 TL, ikinci alışveriş karşılığında 20 TL, üçüncü alışveriş karşılığında 30 TL, dördüncü alışveriş karşılığında 40 TL ve beşinci alışveriş karşılığında 50 TL, toplamda 150 TL hediye para ödemesi yapacağını duyurdu.

Ziraat Bankası Alışveriş Kampanyası Kullanım Koşulları

Ziraat Bankası tarafından geliştirilmiş olan alışveriş kampanyasından yalnızca bireysel müşteriler yararlanabilmektedir. Kampanya kapsamında toplamda 150 TL’lik hediye para ödülünden yararlanmak isteyen vatandaşların, alışverişlerini internet platformlarından değil Bankkart POS bulunan mağazalardan yapmaları gerekmektedir.

Ziraat Bankası Alışveriş Kampanyası Başvurusu 2022

Ziraat Bankası’nın alışveriş kampanyasına katılım sağlamak isteyen vatandaşların, bankada kayıtlı olan cep telefonu numaralarından RAMAZAN yazıp 4757’ye göndermeleri gerekmektedir.