Ekonomi

Yükselen petrol fiyatlarına karşın iflas bayrağını çekmek üzere olan vatandaşlara, İş Bankası’ndan akaryakıt kampanyası desteği: 150 TL’ye 50 TL verilecek!

Geride bıraktığımız yılın aralık ayında rekor seviyeleri gören döviz kurları ve altın fiyatları, ocak ayına gelindiğinde hemen hemen her sektörün ürünlerine yüksek oranlı zamların yansımasına sebep olmuştu. Yapılan zamlardan en çok etkilenen sektörlerden biri olan akaryakıt sektörü, ekonomi piyasalarının Rusya- Ukrayna savaşının etkisi ile tekrar yükseliş trendine girmesinden kaynaklı olarak arka arkaya zam almaya devam etti.

Savaş durumunda olan iki ülkenin emtia varlıklarında ki değer artışı, ülke sınırları içerisinde satışa sunulan benzin ve motorin fiyatlarının 20 TL seviyesinin üzerine çıkmasına yol açtı. Araç sahiplerini bir çıkmazın içerisine sürükleyen bu duruma, İş Bankası daha fazla sessiz kalamadı. Bankanın resmi internet sitesinde yayınlanmış olan akaryakıt kampanyası haberine göre ilgili şartları sağlayan tüm sürücülere, 50 TL tutarında hediye para ödemesi yapılacağı bilgisi kaydedildi.

İş Bankası Akaryakıt Kampanyası 2022

Türkiye’nin en önemli bankalarından biri olan Türkiye İş Bankası, yeni dönemde çeşitli faktörlere bağlı olarak giderek daha da fahiş fiyatlar aracılığı ile hizmete sunulan akaryakıt fiyatlarına karşın, sürücülerin yanında olduğunu duyurdu. Banka, Aytemiz ile bir anlaşma imzaladığını bildirdi.

İş Bankası- Aytemiz iş birliği içerisinde geliştirilmiş olan akaryakıt kampanyasının detaylarına göre 4 farklı günde tek seferde 150 TL ve üzeri tutarlarda akaryakıt alışverişi yapan bireysel İş Bankası müşterilerine 40 TL Maxi Puan verileceği duyuruldu.

İş Bankası’ndan Ek Maxi Puan Hediyesi!

İş Bankası, Aytemiz ile yapmış olduğu iş birliği sonucunda düzenlemiş olduğu akaryakıt kampanyasına ek olarak bir fayda daha tanımladığını duyurdu. Banka 4 akaryakıt alışverişinden birinin temassız özellik aracılığı ile ödenmesi durumunda ek 10 Maxi Puan daha kazanılabileceğini bildirdi.

İş Bankası Akaryakıt Kampanyası Başvurusu 2022

İş Bankası- Aytemiz iş birliği içerisinde geliştirilmiş olan akaryakıt kampanyasına, bankanın mobil uygulaması içerisinde yer alan “kampanyalar” kısmından başvuru yapılabilmektedir.