Ekonomi

Mevduat faizi rekortmeni Alternatif Bank, banka kartları ile alışveriş yapan herkese 500 TL hediye edeceğini duyurdu!

Ekonomi piyasalarında dalgalı hareketlerin gözlenmeye devam ettiği şu günlerde Türk Lirası cinsinden olan birikimlerini yine aynı cinsten değerlendirmek isteyen vatandaşlara sunduğu mevduat faizi hizmeti ile dikkatleri üzerine toplayan Alternatif Bank, yeni bir kampanyaya daha imza attığını duyurdu.

Alternatif Bank’ın resmi internet sitesinde detayları paylaşılmış olan yeni kampanyanın, Alternatif Bank banka kartı kullanıcılarını kapsadığı ve ilgili şartları sağlayan her müşteriye 500 TL’ye kadar hediye para ödemesi yapılacağı bilgisi kaydedildi.

Alternatif Bank Alışveriş Kampanyası 2022

Birikimlerini kısa vadede Türk Lirası platformlarında değerlendirmek isteyen vatandaşlara sunmuş olduğu yüzde 20,50 mevduat faizi hizmeti ile bankacılık sektörünün aranan isimlerinden biri olan Alternatif Bank, yeni dönemde gelişen ekonomik şartlardan ötürü alışveriş desteğine ihtiyacı olan vatandaşlar için yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu.

Alternatif Bank tarafından geliştirilmiş olan alışveriş kampanyasının, bankanın VOV Hesap hizmetine ait banka kartı ürününü kullanan müşteriler için geçerli olduğu ve ilgili kategoride yer alan müşterilere, her alışverişlerine karşılık yüzde 10 toplamda 500 TL hediye para verileceği bilgisi paylaşıldı.

Alternatif Bank Alışveriş Kampanyası Detayları

Alternatif Bank tarafından geliştirilmiş olan 500 TL üst limitli alışveriş kampanyasının detayları şu şekilde paylaşıldı:

  • 4 Mart tarihinden sonra VOV Hesap’a katılan müşteriler için geçerlidir.
  • VOV banka kartı ile yapılan alışverişler için geçerlidir.
  • 30 Haziran’a kadar yapılan alışverişlerin tümünü kapsar.
  • Tek seferde en fazla 30 TL’lik para iadesi yapılır.
  • Yalnızca yurtiçi harcamaları geçerlidir.

Alternatif Banka Alışveriş Kampanyası Başvurusu

Alternatif Bank’ın VOV kart kullanıcıları için özel olarak geliştirmiş olduğu alışveriş kampanyasına, bankanın mobil uygulaması ya da internet bankacılığı kanalı ile başvuru yapılabilmektedir.