Ekonomi

Borç ödeyecek durumu olmayan vatandaşlara müjde: Yapı Kredi, Akbank ve Vakıfbank 3 ay taksit ertelemeli nakit hizmetine başladı! Ertelemeli ihtiyaç kredisi 2022

Yeni dönemde ortaya çıkan FED faiz kararı baskılarının ve Rusya- Ukrayna savaşının ekonomi piyasalarını tekrar yükseliş trendine doğru sürüklemesi, hali hazırda zamlı fiyatlar karşılığında satışa sunulan gündelik hayat ürünlerinin tekrar zamlanmasına yol açtı. Günden güne zorlaşan hayat şartları karşısında hem sabit giderlerini ödemeye hem de bu esnada temel ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan vatandaşlar, alım güçlerinin düşmesinden ötürü nakde sıkışmaya başladılar.

Her kesimden vatandaşı direkt olarak etkileyen ekonomik gelişmelerden sonra artan nakit talepleri, bankaları harekete geçirdi. Nerede ise her yeni günde güncel bir kampanya haberi duyuran bankaların arasına 3 özel banka daha katıldı. Yapı Kredi Bankası, Akbank ve Vakıfbank, yeni dönemde nakde sıkışan ve hemen borç ödeyecek durumu olmayan vatandaşlara 3 ay taksit erteleme imkanını barındıran yeni kredi hizmetlerini açıkladı.

Akbank 90 Gün Ödeme Ertelemeli Kredi 2022

Geliştirdiği kampanyalar ile dikkat çeken özel bankalardan biri olan Akbank, yeni dönemde geliştirmiş olduğu 3 ay ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmetinin azami vade sayısını 36 ay, aylık faiz oranını yüzde 2,12 olarak belirledi. Bu veriler ışığında çekilecek olan 10 bin TL tutarında kredinin aylık ödemesi,451,45 TL olarak hesaplandı.

Vakıfbank 90 Gün Ödeme Ertelemeli Kredi 2022

Kamu bankalarından biri olarak hizmet veren Vakıfbank, yeni dönemde geliştirdiği 3 ay ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisinin azami vade sayısını 36 ay, aylık faiz oranını yüzde 1,91 olarak belirledi. Bu veriler ışığında çekilecek olan 10 bin TL tutarında kredinin aylık ödemesi, 435,25 TL olarak hesaplandı.

Yapı Kredi Bankası 90 Gün Ödeme Ertelemeli Kredi 2022

Türkiye’nin en önemli özel bankalarından biri olan Yapı Kredi Bankası, 3 ay ödeme ertelemeli kredi hizmetinin azami vade sayısını 36 ay, aylık ortalama faiz oranını yüzde 2,94 olarak belirledi. Bu veriler ışığında çekilecek olan 10 bin TL tutarlı kredinin aylık ödemesi, 517,67 TL olarak hesaplandı.