Ekonomi

Yapı Kredi Bankası ramazan ayı kampanyasını başlattı: Market, manav, şarküteri alışverişlerinizin 150 TL’si bankadan!

Çeşitli faktörler çerçevesinde giderek pahalılaşan hayat şartları, vatandaşların temel gıda alışverişlerini dahi yapamamalarına sebep oldu. Ramazan ayının içinde olduğumuz şu günlerde, kalabalık sofralarda sevdikleri ile buluşmak isteyen vatandaşlar, sofralarını donatabilmek adına çözüm yolları aramaya başladılar. Bu noktada devreye giren Yapı Kredi Bankası, ramazan ayı için özel olarak geliştirmiş olduğu alışveriş kampanyasını duyurarak, ilgili şartları sağlayan her müşterisine 150 TL tutarında Worldpuan hediye edeceğini bildirdi.

Yapı Kredi Bankası Alışveriş Kampanyası 2022

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından biri olan Yapı Kredi Bankası, market reyonlarına yansıyan yüksek oranlı zamları karşısında mağdur olan vatandaşlara, ramazan ayı içerisinde destek olacağını bildirdi. Bankanın geliştirmiş olduğu alışveriş kampanyasının market, şarküteri ve manava alışverişlerinde geçerli olduğu bilgisi kamuoyu ile paylaşıldı.

Yapı Kredi Bankası’nın ramazan ayı için özel olarak geliştirmiş olduğu alışveriş kampanyasından ikinci 200 TL ve üzeri tutarlarda yapılan alışveriş harcamaları yararlanabilecek. Banka, 200 TL’lik her harcamaya 15 TL, toplamda ise 150 TL Worldpuan hediye edecek.

Yapı Kredi Bankası Alışveriş Kampanyası Detayları

Yapı Kredi Bankası tarafından geliştirilmiş olan 200 TL limitli alışveriş kampanyasından, yalnızca bireysel Yapı Kredi bank kart ve kredi kartları ile Vakıfbank ve Albaraka Worldcard’ları yararlanabilecek. Kampanya hem fiziki alışverişlerde hem de sanal alışverişlerde geçerli olacak.

Yapı Kredi Bankası Alışveriş Kampanyası Katılım Başvurusu 2022

Yapı Kredi Bankası tarafından geliştirilmiş olan alışveriş kampanyası, 1 Nisan- 8 Mayıs tarihleri arasında geçerlidir. Söz konusu kampanyadan 200 TL değerinde Worldpuan hediyesi kazanmak isteyen vatandaşların, ilgili tarihler arasında World Mobil uygulamasını indirmeleri ve açılan ekrandan ramazan kampanyasına başvuru yapmaları gerekmektedir.