Ekonomi

Vodafone faturalı hat kullanıcılarına müjde: Faturalarınız 3 ay boyunca Türkiye Ekonomi Bankası tarafından ödenecek!

Ekonomi piyasalarında gözlenen olumsuz gelişmeler, geçtiğimiz hafta telekomünikasyon sektörüne de yüksek oranlı zamların yansımasına sebep olmuştu. BTK tarafından yapılan açıklamada mobil tarifelere yüzde 52,5 oranında zam geldiği ve buna bağlı olarak da hem konuşma ücretlerinin hem de mesaj ücretlerinin arttığı bilgisi kaydedilmişti.

Telekomünikasyon sektöründe yaşanan bu olumsuz gelişmelerden sonra kolları sıvayan Türkiye Ekonomi Bankası, mobil tarifelerden yararlanan ve faturalı hat sahibi olan vatandaşlar için yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Türkiye Ekonomi Bankası, söz konusu kampanyası için Vodafone ile iş birliği yaptığını da bildirdi.

Türkiye Ekonomi Bankası Telefon Faturası Kampanyası 2022

Geliştirdiği ihtiyaç kredisi kampanyalarından sonra fatura kampanyalarına yönelen ve bu sayede de müşteri kitlesini genişletmeyi hedefleyen Türkiye Ekonomi Bankası, CepteTEB hizmeti aracılığı ile Vodafone faturalı hat kullanıcılarına destek olacağını açıkladı.

TEB tarafından geliştirilmiş olan Vodafone faturalı hat kampanyasına göre ilk kez CepteTEB uygulamasını indiren herkese, 3 aylık fatura ödemelerinde indirim sağlanacağı bilgisi kaydedildi.

CepteTEB Vodafone Faturası Kampanyası Detayları

TEB’in CepteTEB hizmeti aracılığı ile geliştirmiş olduğu Vodafone faturalı hat kampanyasının süresi, 3 ay olarak belirlenmiştir. Banka, ilgili grup içerisinde yer alan müşterilerinin aylık 60 TL, toplamda 180 TL tutarında olan faturalarını kendisinin karşılayacağını bildirmiştir.

CepteTEB Vodafone Faturası Kampanyası Katılım Başvurusu 2022

CepteTEB hizmeti aracılığı ile geliştirilmiş olan Vodafone faturası ödeme kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşların, Vodafone Yanımda uygulaması içerisinde bulunan CepteTEB Fatura İade Kampanyası’ndan davet kodu almaları ve bu kod aracılığı ile CepteTEB uygulamasına kayıt olmaları gerekmektedir. Bu işlem adımlarını başarılı bir şekilde tamamlayan herkes, 3 ay boyunca faturalarının TEB tarafından karşılanmasını sağlamaktadır.