Ekonomi

Banka kapıları müşterilere açıldı: QNB Finansbank, Akbank ve TEB hesaplara 10 bin TL yatırmaya başladı!

Yeni dönemde çeşitli ekonomik ve siyasi faktörler çerçevesinde giderek daha da pahalılaşan hayat şartları, bankaları harekete geçirdi. Her banka hem mevcut müşterilerine hem de yeni müşterilerine yönelik ihtiyaç kredisi kampanyaları geliştirirken, nakde en hızlı ulaştıran ihtiyaç kredisi hizmeti Akbank, TEB ve QNB Finansbank tarafından duyuruldu. 3 özel banka, anında kredi hizmetlerinin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

TEB Anında Kredi Hizmeti Nedir?

Türkiye Ekonomi Bankası, ihtiyaç kredisi hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek nakde sıkışanlara anında kredi hizmeti sunacağını açıkladı. Banka, söz konusu hizmetinin azami vade sayısını 36 ay, aylık ortalama faiz oranını ise yüzde 2,33 olarak belirlendi. İlgili hizmetten 10 bin TL tutarında nakit desteği almak isteyen vatandaşların ödeyecekleri taksit tutarı 444,42 TL olarak hesaplandı.

Akbank Anında Kredi Hizmeti Nedir?

Geliştirdiği ihtiyaç kredisi kampanyalarına bir yenisini daha ekleyen Akbank, yeni dönemde nakit ihtiyaçlarının anında kredi hizmeti ile karşılanabileceğini duyurdu. Banka, söz konusu hizmetinin azami vade sayısını 36 ay, aylık ortalama faiz oranını ise yüzde 2,17 olarak belirledi. İlgili hizmetten 10 bin TL tutarında nakit desteği almak isteyen vatandaşların ödeyecekleri taksit tutarı,431,38 TL olarak hesaplandı.

QNB Finansbank Anında Kredi Hizmeti Nedir?

Yeni dönemde nakde sıkışan vatandaşlara, bütçelerini toparlayabilmeleri ve gündelik ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri adına anında kredi hizmeti sunacağını açıklayan bankalardan biri de QNB Finansbank oldu. Banka, söz konusu hizmetinin azami vade sayısını 18 ay, aylık ortalama faiz oranını ise yüzde 1,71 olarak belirledi. İlgili hizmetten 10 bin TL tutarında nakit desteği almak isteyen vatandaşların ödeyecekleri taksit tutarı, 1.813,25 TL olarak hesaplandı.