Ekonomi

Türk Telekom duyurdu: Sahura kadar rahatça telefon kullanabilesiniz diye 10 GB internet hediyesi tanımlanacak! Avantajlı mobil tarife

Nerede ise her hizmetin zam aldığı şu günlerde son olarak telekomünikasyon sektörüne yüzde 52,5 oranında zam yapıldığı duyulmuştu. Konuşma ve mesajlaşama ücretlerini direkt olarak etkileyen bu durum vatandaşların faturalarını ve kontör giderlerini arttırdığı için ek bir gider olarak tanımlandı. Buna karşın hali hazırda geçim derdinde olan ve giderleri artan vatandaşlara destek olmak istediğini duyuran Türk Telekom, zamlardan sonra müşterilerine 10 GB hediye internet müjdesi verdi.

Türk Telekom Hediye GB Kampanyası 2022

Ülkemizin en köklü telekomünikasyon kurumlarından biri olan Türk Telekom, geçtiğimiz haftalarda gelen yüksek oranlı zamdan sonra müşterilerinin yüzü bir nebze gülsün diye ramazan boyunca geçerli olacağını duyurduğu yeni bir kampanya geliştirdi. Türk Telekom’un faturalı ve faturasız tüm müşterileri için geliştirmiş olduğu kampanyaya göre başvuran herkesin hattına 10 GB hediye internet yüklemesi yapılacağı bilgisi kaydedildi.

Türk Telekom Hediye GB Kampanyası Kullanım Koşulları

Türk Telekom tarafından geliştirilmiş olan hediye GB kampanyası, yalnızca 00:00- 06:00 saatleri arasında kullanılabilmektedir. Kampanyaya son başvuru tarihi 4 Mayıs olup, 6 Mayıs’a kadar kullanılmayan hediye GB’lar geri alınır. Ayrıca kampanya döneminde faturalıdan faturasız ya da faturasızdan faturalıya yapılan geçişler de hediye GB’ların geri alınmasına sebep olur. Kampanyadan Bimcell, PTTcell, Vestelcell Teknosacell vb. yararlanamamaktadır.

Türk Telekom Hediye GB Kampanyası Katılım Başvurusu 2022

Türk Telekom’un ramazan ayı için özel olarak geliştirmiş olduğu 10 GB hediye internet kampanyasına, yalnızca şubeler aracılığı ile katılım sağlanabilmektedir. Hediye GB kampanyasından kalan kullanım miktarı ise GB tanımlamasının yapıldığı hattan KALAN HEDIYE 10 GB yazıp 5555’e gönderilerek sorgulanabilmektedir.