Ekonomi

Denizbank’tan bahar ayı kampanyası: Her yeni müşteriye 300 TL+ BluTV üyeliği hediye!

Bahar aylarının gelmesi ile birlikte harekete geçen bankalar, müşteri sayılarını arttırmak için çeşitli kampanyalar düzenlemeye başladılar. Son olarak yeni kampanyasını duyuran bankalardan biri olan Denizbank, ilgili şartları sağlayan tüm bireysel müşterilerine Türkiye’nin en çok izlenen dijital platformu olan BluTV’den bedava üyelik ve ek para hediyesi vereceğini bildirdi.

Denizbank Kampanyaları 2022

Düzenlediği kampanyalar ile müşterilerinin dikkatini çekmeyi başaran Denizbank, bu kez de yeni müşterileri için bir kampanya hazırladığını duyurdu. Bankadan gelen açıklamaya kadar 30 Nisan tarihine kadar Denizbanklı olan her yeni müşteriye, 3 aylık harcamaların sonunda toplamda 300 TL ve ek olarak 1 yıllık BluTV üyeliğinin hediye edileceği bilgisi kaydedildi.

Denizbank Kampanyasının Ayrıntıları

Denizbank tarafından geliştirilmiş olan para hediyeli BluTV üyeliği kampanyasının detayları belli oldu. Banka, ilk kez bireysel kredi kartına sahip olan tüm müşterilerine aylık harcamalarının azami 100 TL’sinin 3 ayın sonunda ise toplamda 300 TL’sini geri iade edeceğini ve ek olarak da BluTV platformundan bir yıllık bedava üyelik vereceğini bildirdi. Banka, söz konusu para iadesi hediyesinin yalnızca internet platformlarından yapılan alışverişler için geçerli olduğunu duyurdu.

Denizbank BluTV Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Denizbank tarafından geliştirilmiş olan BluTV üyeliği+ 300 TL para hediyeli Bonus kampanyasına katılım başvurusu yapılmasına gerek yoktur. 30 Nisan tarihine kadar bankanın Bonus özellikli bireysel kredi kartı ürünlerinden birine başvuru yapanlar 300 TL para hediyeli kampanyaya direkt olarak dahil olur.

BluTV platformundan bedava üyelik almak içinse bankanın mobil uygulamasında yer alan “kampanyalar” sekmesinden BluTV indirim kodu alınması ve söz konusu kodun BluTV’nin ödeme ekranına girilmesi gerekmektedir. 30 gün içerisinde aktif edilmeyen kodların bedava üyeliği iptal edilir.