Ekonomi

Kredi hizmetlerine faiz ödemekten bıkanlara müjde Akbank, yüzde 0 faizli 7 bin 500 TL dağıtıyor! Faizsiz kredi

Ekonomi piyasalarında yaşanan gelişmelerin gündelik hayata yansıttığı zamlar nedeni ile alım gücü düşen ve buna bağlı olarak da nakde olan ihtiyacı artan vatandaşlara, yeni ay itibari ile Akbank’tan müjdeli haber geldi. Banka, vatandaşların güncel durumunu göz önünde bulundurarak yepyeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirdiğini duyurdu.

Akbank’ın resmi internet sitesinde yayınlanmış olan yeni ihtiyaç kredisi kampanyasının haberine göre banka bünyesine yeni dahil olan her müşteriye, ilgili şartları sağlamaları durumunda faizsiz kredi hizmeti sunulacağı bilgisi kaydedildi.

Akbank Hoş Geldin Kredisi 2022

Geliştirdiği kampanyaların avantajlı fırsatları sayesinde her dönem kendinden söz ettirmeyi başaran özel bankalardan biri olan Akbank, yeni dönemde de güncel durumlara uygun kampanyalar geliştirmeye devam ediyor. Son olarak güncellediği emekli promosyonu kampanyası ile gündeme gelen banka, bu kez de yeni müşterileri için geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi kampanyası ile dikkat çekmeyi başardı.

Akbank tarafından geliştirilmiş olan yeni ihtiyaç kredisi kampanyasına göre bankanın yeni müşterisi olan herkese, 7 bin 500 TL üst limitli, yüzde 0 faizli ihtiyaç kredisi hizmeti sunulacağı bilgisi paylaşıldı.

Akbank Hoş Geldin Kredisi Hesaplama Tablosu

Akbank tarafından geliştirilmiş olan yüzde 0 faizli ihtiyaç kredisi kampanyasının azami vade sayısı, 12 ay olarak belirlendi. Banka, ilgili hizmeti için bir kereliğe mahsus olmak üzere 39,38 TL tutarında kredi tahsis ücreti alacağını bildirirken, ödenecek aylık taksit tutarı 625 TL olarak hesaplandı.

Akbank Hoş Geldin Kredisi Başvurusu

Akbank tarafından geliştirilmiş olan yeni ihtiyaç kredisine başvurmadan önce Akbank Mobil ya da internet bankacılığı kanalı ile Akbanklı olmak gerekmektedir. Bankanın yeni müşterisi olmak için gerekli işlemlerin tamamlanmasından sonra ise mobil uygulama ya da internet bankacılığı kanalında yer alan ihtiyaç kredisi ekranından söz konusu hizmete başvuru yapılabilmektedir.