Ekonomi

Garanti BBVA emekli vatandaşlara seslendi: 30 Nisan’ kadar başvuran tüm müşterilere 3 bin TL nakit ödeme yapılacak!

Türkiye’nin önde gelen bankalarından biri olarak hizmet vermeye devam eden Garanti BBVA, yeni dönemde emekli müşterilerini unutmadı. Emekli maaşı hesabını 3 yıllığına bankaya taşıyan yeni müşterilere, aldıkları emekli maaşı tutarına göre değişiklik gösteren tutarlarda ek ödeme yapılacağı bilgisi kaydedildi.

Garanti BBVA’dan Emekli Promosyonu Kampanyası

Garanti BBVA yeni dönemde emekli müşteri sayısını arttırmak ve bu sayede de emekli vatandaşlara destek olmak amacı ile emekli promosyonu kampanyası düzenlediğini duyurdu. Sene başında duyurduğu ilk kampanyayı güncelleyen banka, yeni promosyon tutarlarını şu şekilde belirledi:

  • 0- 1.499 TL aralığında emekli maaşı alanlara: 1.850 TL
  • 1.500- 2.499 TL aralığında emekli maaşı alanlara: 2.300 TL
  • 2.500 TL ve üzeri tutarlarda emekli maaşı alanlara: 2.750 TL

Garanti BBVA 250 TL’lik Yakınını Getir Kampanyası

Garanti BBVA, yeni dönemde emekli maaşı hesabını kendi bünyesine taşıyan ve 3 yıl boyunca bankada kalacağının sözünü veren yeni müşterilerine emekli promosyonu kampanyasına ek olarak bir kampanya daha sunacağını açıkladı. Bankanın resmi internet sayfasından yapılan açıklamaya göre emekli maaşı hesabını ay sonuna kadar bankaya taşıyan ve bu esnada da bir yakınını banka bünyesine dahil eden yeni müşterilere, maaş aralıklarından bağımsız olarak 250 TL daha ek ödeme yapılacağı bilgisi kaydedildi.

Garanti BBVA Emekli Kampanyaları Başvurusu 2022

Garanti BBVA tarafından geliştirilmiş olan 2 bin 750 TL üst limitli emekli promosyonu ve 250 TL üst limitli yakınını getir kampanyasına, emekli maaşı hesabını bankaya taşıyarak başvuru yapılabilmektedir. Emekli maaşı hesabını mobil uygulama, internet bankacılığı kanalı ya da banka şubeleri aracılığı ile taşıma talimatı veren her emekli vatandaş, bankanın ilgili emekli kampanyalarından yararlanabilmektedir.