Ekonomi

Bahar ayı Paraf fırsatları duyuruldu: Siz harcayın, Paraf 120 TL’ye kadar destek olsun!

Halk Bankası yeni dönemde artan market fiyatlarına karşın desteğe ihtiyacı olan Paraf müşterileri için yeni bir alışveriş kampanyası geliştirdiğini duyurdu. İlgili şartları sağlayan tüm müşterilere 120 TL’ye kadar Paraf para hediyesi vereceğini bildiren Halkbank, kampanyanın detaylarını paylaştı.

Paraf Alışveriş Kampanyası 2022

Türkiye’nin kamu bankalarından biri olarak hizmet veren Halk Bankası, yeni dönemde Paraf hizmetine özel olarak kampanyalar geliştirmeye devam ediyor. Son olarak alışveriş kampanyası ile gündeme gelen banka, ilgili kampanyanın detaylarını paylaştı.

Halk Bankası’nın Paraf özellikli ürünlerini kullanan bireysel müşterileri için geliştirmiş olduğu alışveriş kampanyasının kozmetik, giyim, saat, optik, seyahat, kitap, kırtasiye ve oyuncak alışverişleri için geçerli olduğu bilgisi verildi. Banka, 8 Mayıs tarihine kadar geçerli olan kampanyasına katılan her müşterisine, 250 TL tutarında ki her alışveriş için 125 TL, toplamda 250 TL tutarında Paraf para hediyesinin verileceğini bildirdi.

Paraf Alışveriş Kampanyasının Ayrıntıları

Halk Bankası’nın Paraf özellikli ürünlerini kullanan bireysel müşterileri için geliştirmiş olduğu 120 TL hediye para limitli alışveriş kampanyası hem yurtiçi hem de yurtdışı alışverişleri için geçerlidir. Kampanyaya Paraf ve Parafly kartları ile onlara bağlı ek kart ve sanal kartlar dahildir. Aynı gün içerisinde yapılan 250 TL ve üzeri tutarlı alışverişlerin yalnızca biri kampanya kapsamında değerlendirilir.

Alışveriş kampanyası kapsamında kazanışmış olan Paraf paralar, ilgili harcamayı takiben iki iş günü içerisinde kartlara aktarılacaktır. Hediye paraların son kullanım tarihi 22 Haziran’dır. Kullanılmamış olan hediye paralar, 23 Haziran tarihinde hesaptan geri alınacaktır. Ayrıca alışveriş karşılığında kazanılmış olan hediye paralar, satın alınan ürünlerin iade edilmesi ya da alışverişin iptal edilmesi durumunda da geri alınacaktır.

Paraf Alışveriş Kampanyası Başvurusu 2022

Halk Bankası’nın Paraf özellikli ürünlerini kullanan bireysel müşterileri için geliştirmiş olduğu Paraf para hediyeli alışveriş kampanyasına, SMS ile katılım sağlanmaktadır. Bankaya kayıtlı olan cep telefonu numaralarından BAHAR yazıp 3404’e göndermek, kampanya sürecinin başlaması için yeterlidir.