Ekonomi

Cebinde Yapı Kredi Bankası kartı olan vatandaşların dikkatine: 3 ay ödeme ertelemeli ihtiyaç krediniz hesaplarınıza yatmış olabilir!

Bir süredir ekonomi piyasalarında gözlenen olumsuz gelişmeler, gündelik hayat şartlarını olumsuz olarak etkilemeye başladı. Zamlanan hizmet ve hizmet ürünleri karşısında nakde sıkışan vatandaşlar, sıkıntılarını ortadan kaldırabilmek amacı ile destek arayışı içerisine girdiler. Bu noktada devreye giren Yapı Kredi Bankası, yeni dönemde geliştirmiş olduğu 3 ay ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmetinin ayrıntılarını paylaştı.

Yapı Kredi Bankası 90 Gün Ödeme Ertelemeli İhtiyaç Kredisi

Geliştirdiği World kampanyaları ve diğer kategori kampanyaları ile dikkat çeken özel bankalardan biri olarak hizmet veren Yapı Kredi Bankası, yeni dönemde nakde sıkışan vatandaşlar için yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Bankanın yeni kredi hizmetinin detayları paylaşıldı.

Yapı Kredi Bankası’nın resmi internet sitesinde detayları paylaşılmış olan yeni kredi kampanyasında, ilgili hizmetten yararlanan tüm müşterilere 3 aya kadar taksit erteleme fırsatı sunulacağı bilgisi kaydedildi. Azami vade sayısının 36 ay olarak belirlendiği kampanyada, faiz oranının ve kredi limitinin, müşteriler için özel olarak belirleneceği bilgisi verildi.

Yapı Kredi Bankası İhtiyaç Kredilerinden Kimler Faydalanabilir?

Yapı Kredi Bankası tarafından geliştirilmiş olan 3 ay ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmetine, 18 yaşın üzerinde olan her vatanda başvuru yapabilmektedir. Söz konusu kredi kampanyası hem mevcut müşteriler hem de yeni müşteriler için geçerlidir.

Yapı Kredi Bankası 90 Gün Ödeme Ertelemeli İhtiyaç Kredisi Başvurusu 2022

Yapı Kredi Bankası tarafından geliştirilmiş olan 90 gün ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmetine başvuru yapmak isteyen vatandaşların, bankanın mobil uygulamasını indirmeleri ya da bankanın internet bankacılığı sistemine giriş yapmaları gerekmektedir. Söz konusu iletişim araçlarından birini kullanarak sisteme giriş yaptıktan sonra kampanyalar kısmından “3 aya kadar ertelemeli kredi” kampanyası bulunmalı ve açılan ekranda istenilen bilgiler doldurulmalıdır.