Ekonomi

Hafta sonuna özel ihtiyaç kredisi kampanyası duyuruldu: Garanti BBVA, Fibabanka ve Odeabank anında nakit ödeme yapmaya başladı!

Döviz kurlarının inişli çıkışlı hareketler sergilediği şu günlerde, herhangi bir hizmet ürünün satış fiyatını arka arkaya iki gün aynı bulmak nerede ise imkansız oldu. Gelirin sabit olması ancak masrafların sürekli olarak artması, vatandaşların hane içi ekonomik dengelerinin alt üst olmasına yol açtı. Nakit sıkışıklıklarını çözüme kavuşturmak adına bankaların kapılarını aşındırmaya başlayan vatandaşlar, kendilerine en uygun nakit hizmetine ulaşabilmek adına hummalı bir araştırma sürecinin içerisine girdiler.

En avantajlı kredi hizmetine ulaşabilmek için sorgulamalar yapan vatandaşlara, hafta sonu itibari ile 3 özel bankadan müjdeli haber geldi. Odeabank, Fibabanka ve Garanti BBVA, banka şubelerine gitmeye gerek duymadan erişime açık olan nakit hizmetlerinin ayrıntılarını paylaştılar.

Odeabank İhtiyaç Kredisi 2022

32 günlük mevduat getirisi oranı ile dikkat çeken bankalardan biri olan Odeabank, gelişimine hız kazandırmak ve buna bağlı olarak da müşteri sayısını arttırabilmek amacı ile yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Söz konusu kampanyanın azami vade sayısı 36 ay ve aylık ortalama faiz oranı yüzde 2,54 olarak belirlendi. 20 bin TL tutarında nakit hizmet alacak olan müşterilerin ödeyecekleri aylık taksit tutarı ise 917,72 TL olarak hesaplandı.

Garanti BBVA İhtiyaç Kredisi 2022

Geliştirdiği avantajlı kampanyaları ile adından söz ettiren özel bankalardan biri olan Garanti BBVA, online platformlar aracılığı ile başvurulara açık olan yeni ihtiyaç kredisi hizmeti duyurdu. Söz konusu hizmetin azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı yüzde 2,29 olarak duyurulurken, 20 bin TL tutarında ki desteğin aylık ödemesi 881,96 TL olarak hesaplandı.

Fibabanka İhtiyaç Kredisi 2022

Gelişimini sürdüren özel bankalardan biri olan Fibabanka da yeni dönemde banka şubesine gerek kalmadan başvuru yapabilecek bir ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Banka ilgili hizmetinin azami vade sayısını 36 ay, aylık ortalama faiz oranını yüzde 2,04 olarak belirlerken, 20 bin TL tutarında ki desteğin aylık ödemesi 842,21 TL olarak hesaplandı.