Ekonomi

Faizsiz kredi için son günler! 7500 TL için başvurular devam ediyor!

Gündelik hayata yansıyan olumsuz ekonomik gelişmelerin ışığında nerede ise her kesimden vatandaşın nakde sıkıştığı şu günlerde, bankalar harekete geçtiler. Kendi çalışma prensipleri doğrultusunda çeşitli nakit kampanyaları geliştiren bankalar, bu sayede hem müşteri sayılarını arttırmak hem de vatandaşların nakit sıkıntılarını çözüme kavuşturmak adına birbirleri ile kıyasıya bir rekabet içerisine girdiler.

“Yeni müşteri” başlığı altında avantajlı bir nakit kampanyası geliştiren bankalardan biri de Akbank oldu. Hali hazırda binlerce müşteriye sahip olan banka, ekonomik şartlar çerçevesinde dara düşen vatandaşlar için hazırlamış olduğu nakit kampanyasını kamuoyu ile paylaştı.

Akbank’tan Faizsiz Kredi Hizmeti!

Hali hazırda zorlayıcı ekonomik şartların tam ortasında bulunan vatandaşlar, bu şartların sebep olduğu nakit sıkışıklığına çare bulabilmek adına bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerini araştırmaya başladılar. Bu noktada devreye giren Akbank, geçim derdi içerisinde olan vatandaşların bir de faiz ödemesi yapmalarına sebep olmamak adına faizsiz kredi hizmeti geliştirdiğini duyurdu.

Akbank’ın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan faizsiz kredi kampanyasından yalnızca yeni müşterilerin yararlanabileceği bilgisi paylaşılmışken, söz konusu kredinin üst limitinin 7 bin 500 TL olduğu bildirildi.

Akbank Faizsiz Kredi Hizmetinin Aylık Ödemesi Ne Kadar?

Akbank tarafından geliştirilmiş olan 7 bin 500 TL üst limitli faizsiz kredi hizmeti kampanyası, bankacılık gündemine bomba gibi düştü. Söz konusu hizmetinin azami vade sayısını 12 ay olarak belirleyen banka, ilgili hizmetten üst limitten yararlanılması durumunda ödenecek olan aylık taksit tutarının 625 TL olduğunu bildirdi.

Akbank Faizsiz Kredi Hizmetine Nasıl Başvuru Yapılır?

Akbank’ın faizsiz kredi hizmetine, mobil uygulamayı indirerek Akbanklı olan ve 5 gün içerisinde aynı uygulama üzerinden kredi başvurusu yapan herkes yararlanabilmektedir.