Genel

CepteTEB duyurdu: 10 Mayıs’a kadar başvuru yapan herkese faizsiz 3 bin TL verilecek!

Ekonomi piyasalarında 2021 yılının son aylarından itibaren görülmeye başlamış olan hızlı yükselişler, bu yıl da Rusya- Ukrayna savaşının etkileri ve FED faiz kararlarının piyasa baskıları sonucunda gözlenmeye devam ediyor. Bir süredir siyasi alanlarda yaşanan olumsuz gelişmelerin piyasaları hareketlendirmesi sonucunda zamlanan gündelik hayat ürünleri ve hizmetleri, vatandaşların bütçelerini derinden etkilerken milyonlarca vatandaşın da temel gıda ihtiyaçlarını dahi karşılayamamasına yol açtı.

Ülkenin ekonomik gündeminde yaşanan gelişmeler ışığında nakde olan ihtiyacı artan ve günden güne bütçesinde ki kara deliği büyüyen vatandaşlara, Türkiye’nin öncü özel bankalarından biri olan Türkiye Ekonomi Bankası’ndan destek haberi geldi. Banka, CepteTEB hizmeti aracılığı ile yeni müşterisi olmuş olan kişilere, faizsiz nakit hizmeti sunulacağını bildirdi.

TEB Faizsiz Nakit Hizmeti!

Kampanyalarının avantajlı fırsatları sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran bankalardan biri olan Türkiye Ekonomi Bankası, bu kez de nakde sıkışan ve kısa vadede geri ödeme yapabilecek olan yeni müşterileri için bir nakit hizmeti sunacağını açıkladı.

Türkiye Ekonomi Bankası’nın resmi internet sitesi aracılığı yayınlanmış olan yeni kampanya “taksitli nakit avans” hizmeti olarak adlandırılırken, söz konusu kampanyanın yalnızca yeni müşteriler için geçerli olduğu bildirildi. Banka, ilgili hizmeti için 6 aylık vadede faiz almayacağını duyurdu.

TEB Faizsiz Nakit Avans Kampanyasının Detayları

TEB’in CepteTEB hizmeti aracılığı ile geliştirmiş olduğu faizsiz taksitli nakit avans hizmetinin ayrıntıları belli oldu. Banka, söz konusu hizmetinin CepteTEB hizmetinin kredi kartı ürününe başvuru yapan yeni müşterileri için geçerli olduğunu bildirirken, kampanyaya ticari kart ve sanal kart başvurularının dahil edilmeyeceğini duyurdu.

TEB Faizsiz Nakit Avans Başvurusu

TEB’in yeni CepteTEB kredi kartı kullanıcıları için geliştirmiş olduğu faizsiz taksitli nakit avans hizmetine, CepteTEB mobil uygulaması üzerinden kredi kartı başvurusu yapılması durumunda yararlanılabilmektedir.