EkonomiGündem

Faturalarına otomatik ödeme talimatı verenler dikkat: 30 Nisan’da son bulacak!

QNB Finansbak resmi internet sitesi üzerinden açıklamada bulundu. QNB Finansbank resmi internet sitesi üzerinden alınan bilgilere göre 1 Nisan-30 Nisan 2022 tarihleri arasında D-Smart ve D-Smart Net Faturalarınıza QNB Finansbank’tan bireysel otomatik ödeme talimatı verin, sürpriz hediyeleri kazanma fırsatı sunuyor.

Kampanya Kapsamı ve Geçerlilik Detayları;

Kampanya 1 Nisan-30 Nisan 2022 tarihleri arasında QNB Finansbank Şubeleri, QNB Mobil, QNB Finansbank Çağrı Merkezi ve QNB Finansbank İnternet Şubesi’nden hesaptan veya kredi kartından ilk kez verilen bireysel otomatik ödeme talimatları için geçerlidir. D-SMART ve D-SMART Net faturalarına otomatik ödeme talimatı veren bireysel müşterileri kapsar.
Kampanya kapsamında 3 ay boyunca Mega Paket kanalları ve Belgeselsever-Eğlencesever Ek Paket hediyesi sunulacaktır. Yayınlar ilk talimatlı tahsilat yapıldıktan sonraki ay açılacaktır. Talimat iptal edilirse veya tahsilat yapılamaz ise hediye paketlere ait yayın izleme hakkı sona erecektir.

Kampanya kapsamında kazanılan “Mega Paket + Belgeselsever + Eğlencesever ek paketleri izleme hakkı” 01.05.2022-31.07.2022 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

Kampanya kapsamında D-SMART Net aboneliği için 24 ay boyunca her ay 1 TL indirim sunulacaktır. İndiriminiz ilk talimatlı tahsilat yapıldıktan sonraki ay verilmeye başlanacaktır. Talimat iptal edilirse veya tahsilat yapılamaz ise indirim verilmeyecektir.

Kampanya kapsamında kazanılan “24 ay boyunca her ay 1 TL indirim hakkı” 01.05.2022-30.04.2024 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

Kampanya kapsamındaki hediyeleri kazanabilmek için 01.04.2022 tarihi itibarıyla önceden verilmiş aktif bir D-SMART ve D-SMART Net fatura talimatının olmaması gerekmektedir.
Son ödeme tarihi geçmiş fatura borcunun olmaması gerekmektedir.

01.04.2022 öncesinde ödeme talimatı vermiş olan müşteriler belirtilen tarih öncesinde talimatlarını iptal edip kampanya dönemi içerisinde yeniden talimat verseler dahi kampanyadan faydalanamayacaklardır.

Kampanya geçerlilik süresi içerisinde otomatik ödeme talimatını iptal edip, tekrar otomatik ödeme talimatı veren müşteriler kampanyadan faydalanamayacaktır.
D-SMART’ın “tüm kanalları izleme hakkı” ile ilgili tüm sorumluluk D-SMART’a aittir.

Kampanya reklam ve ilanları yapılmadan önce D-SMART tek taraflı olarak kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma/sonlandırma haklarını saklı tutar.