Ekonomi

İnternet kullanıcıları dikkat, müjde verildi: 3 ay fiber internet ücretsiz olacak!

Gelişen teknolojinin en büyük nimetlerinden biri olan internet kullanımı, bilginin ve bilgi paylaşımının giderek hız kazanmasını sağladı. İnternet kullanımı sayesinde online eğitimler, mülakatlar, bilinmeyen bilgilerin aktarılması, duyurular ve daha pek çok alanda yapılan yeniliklere kısa süre içerisinde ulaşılabildi. Bu noktada özellikle pandemi süreci içerisinde evden çalışan ya da evden eğitim alan kişiler için oldukça önemli bir yere sahip olan internet kullanımının sekteye uğramaması, önemli bir konu başlığı haline geldi.

Vatandaşların hızlı internet kullanımı taleplerine, Türkiye’nin önde gelen telekomünikasyon şirketlerinden biri olan Türk Telekom’dan müjdeli yanıt geldi. Firma, ilk kez Türk Telekom bünyesinde yer alacak olan yeni müşterilerine, fiber internet hızından 3 ay boyunca ücretsiz olarak yararlanabilecekleri 3 ayrı kampanya geliştirdiğini duyurdu.

Türk Telekom 24 Mbps Fiber İnternet Kampanyası

Türk Telekom tarafından geliştirilmiş olan 24 Mbps fiber internet kampanyasının detayları belli oldu. Firmanın ev interneti hizmetinden ilk kez yararlanacak olan yeni müşterileri için geliştirmiş olduğu kampanyanın, 3 ay boyunca ücretsiz olduğu ve sonrasında da 128 TL ödeme karşılığında kullanılabileceği bilgisi paylaşıldı.

Türk Telekom 35 Mbps Fiber İnternet Kampanyası

Türk Telekom tarafından geliştirilmiş olan 35 Mbps fiber internet kampanyasından, ilk kez evde internet kullanıcılarının yararlanabileceği ve 3 aylık ücretsiz dönem sonrasında ödenecek olan tutarın 143 TL olduğu bilgisi kaydedildi. Ayrıca firma, kampanyaya internet sitesinde yer alan “Sizi arayalım” seçeneğinden başvuru yapanlara 50 TL tutarından Trendyol hediye çeki verileceğini bildirdi.

Türk Telekom 50 Mbps Fiber İnternet Kampanyası

Türk Telekom tarafından geliştirilmiş olan 50 Mbps fiber internet kampanyasından da yeni kullanıcıların yararlanabileceği ve 3 aylık ücretsiz dönem sonrasında ödenecek olan tutarın 158 TL olduğu bilgisi kaydedildi. Firma, “Sizi arayalım” seçeneğinden başvuru yapanlara 50 TL tutarında hediye çekinin verileceğini bildirdi.