Ekonomi

Akbank kartı olanlara duyuruldu: 100 TL yüklenecek!

Ekonomi piyasalarında gözlenen dalgalı hareketlere bağlı olarak zamlanan market ürünleri, vatandaşların bütçelerini zorlamaya başladı. Mutfağına alacağı her ürün için kırk kez hesap yapmak zorunda kalan vatandaşlar, ilgili konuya ilişkin destek arayışı içerisine girdiler. Bu noktada devreye giren Akbank, geliştirmiş olduğu yeni kampanya ile birlikte, ilgili şartları sağlayan tüm müşterilerine 100 TL’ye kadar alışveriş desteğinde bulunacağını bildirdi.

Akbank Alışveriş Kampanyası 2022

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından biri olan Akbank, yeni dönemde market masrafları artan vatandaşlara geliştirmiş olduğu alışveriş kampanyası aracılığı ile destek olacağını bildirdi. Banka tarafından yapılan duyuruya göre 30 Nisan tarihine kadar yapılacak olan market alışverişlerinin yüzde 2’sinin, toplamda 100 TL’sinin müşterilerin hesabına geri iade edileceği bilgisi kaydedildi.

Akbank Alışveriş Kampanyasının Ayrıntıları

Akbank tarafından geliştirilmiş olan 100 TL limitli para puan hediyeli alışveriş kampanyasının ayrıntıları belli oldu. Banka, Wings, Free, Axess ve ticari kart sahiplerinin kampanyaya katılamayacağını bildirdi. Sadece bireysel müşteriler için geliştirilmiş olan bu kampanyadan, tek kart ile yararlanılabileceği, yani bir müşterinin birden fazla kartı olmasına rağmen kampanyadan yalnızca bir kere faydalanabileceği bilgisi paylaşıldı.

Akbank tarafından yapılan kampanya duyurusuna göre aynı gün içerisinde yapılan alışverişlerin yalnızca birinin kampanya kapsamında değerlendirileceği kaydedildi.

Akbank Alışveriş Kampanyası Başvurusu

Akbank tarafından geliştirilmiş olan 100 TL para puan hediyeli alışveriş kampanyasına, 3 farklı yöntemle dahil olunabilmektedir. Mobil uygulamaları aracılığı ile kampanya başvurusu yapılmasına olanak tanıyan banka, Akbank Mobil ve Axess Mobil uygulamaları içerisinde bulunan “kampanyalar” kısmından “hemen katıl” butonunun tıklanması durumunda alışveriş kampanyası sürecinin başlayacağını bildirmiştir.

Akbank’ın alışveriş kampanyasına katılım sağlamak için belirlenmiş olan 3’üncü yöntem SMS yöntemidir. Banka, kuruma kayıtlı telefon numaralarından NISAN yazıp 4566’ya gönderen herkesin, kampanya başvurusunun kabul edileceğini bildirmiştir.