Ekonomi

Vakıfbank yine halkın yanında yer aldı: 40 bin TL, tek SMS karşılığında hesaplara yatmaya başladı!

Kamu bankalarından biri olan Vakıfbank, bu sene 68’incisini kutladığı kuruluş yıl dönümü için özel olarak bir ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. 125 bin TL limit ile düzenlenmiş olan yeni kredi hizmetinin ayrıntıları paylaşıldı.

Vakıfbank Kuruluş Yıl Dönümü Kredisi 2022

Her yıl, kuruluş yıl dönümü için özel olarak kampanyalar geliştiren Vakıfbank, bu yıl da ritüeli bozmadı. Banka, 68’inci kuruluş yıl dönümü için özel olarak bir ihtiyaç kredisi kampanyası düzenlediğini, internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyurdu.

Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan Kuruluş Yıl Dönümü Kredi Kampanyası’nın ayrıntıları paylaşıldı. Banka, söz konusu hizmeti için azami vade sayısını 36 ay, aylık faiz oranını ise yüzde 1,55 olarak belirledi. Kredinin üst limiti ise 125 bin TL olarak duyuruldu.

Vakıfbank Kuruluş Yıl Dönümü Kredisi Hesaplama Tablosu 2022

Vakıfbank’ın kuruluş yıl dönümü için özel olarak geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasının örnek hesaplama tablosu yayınlandı. Banka, yüzde 1,55 faiz oranı ve 36 ay vade karşılığında 40 bin TL tutarında nakit desteği almak isteyen vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarını, 1.534,25 TL olarak hesapladı.

Vakıfbank Kuruluş Yıl Dönümü Kredi Başvurusu

Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan Kuruluş Yıl Dönümü Kredisi Kampanyası için başvuruda bulunmak isteyenlere, 2 ayrı yöntem sunulmuştur. Banka, kredi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlara sunulan ilk yöntemin banka şubeleri olduğunu, ikinci yöntemin ise SMS başvurusu olduğunu bildirmiştir.

Vakıfbank’ın Kuruluş Yıl Dönümü Kredi Kampanyası’na SMS ile başvuruda bulunmak isteyen vatandaşların cep telefonlarının mesajlar kısmından aralarında birer boşluk bırakarak KREDI, T.C. kimlik no, doğum tarihi (gün/ ay/ yıl), aylık gelir bilgilerini yazıp, 5724’e kısa SMS atmaları gerekmektedir.