Ekonomi

Petrol Ofisi müşterilerine müjdeli haberi verdi: 500 TL indirim yapılacak!

Ocak ayında, 2021 yılın son aylarında döviz kurlarında ve altın fiyatlarında gözlenen ani yükselişlere bağlı olarak zamlanan akaryakıt ve otogaz fiyatları, yeni dönemde bir süredir gergin ilişkilere sahip olan Rusya ve Ukrayna’nın arasında savaşın başlaması ile birlikte arka arkaya zamlar almaya devam etti. Savaşın başladığı ilk günlerde 130 dolarlık tarihi seviyeyi gören brent petrol, tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi ülkemizde de satışa sunulan akaryakıt ürünlerine yüksek oranlı zamların yapılmasına yol açtı.

Petrol fiyatlarının akaryakıt fiyatlarını etkilemesinin ardından çaresiz kalan sürücüler, sarsılan hatta zamlar karşısında mücadele edecek gücü kalmayan bütçelerine destek aramaya başladılar. Bu noktada devreye giren Petrol Ofisi, ING Bank ile iş birliği yaptığını duyurarak akaryakıt kampanyasının geliştirildiğini duyurdu.

Petrol Ofisi Akaryakıt Kampanyası 2022

Türkiye sınırları içerisinde yaşayan vatandaşların büyük bir bölümü tarafından sıklık ile ziyaret edilen benzin istasyonlarından biri olan Petrol Ofisi, yeni dönemde artan akaryakıt fiyatlarına karşın müşteri sayısını kaybetmemek için yeni bir kampanya geliştirdi. Firmanın ING Bank ile ortaklık içerisinde geliştirmiş olduğu akaryakıt kampanyası, kamuoyuna duyuruldu.

Petrol Ofisi- ING Bank ortaklığında geliştirilmiş olan akaryakıt ve otogaz kampanyasının, bireysel ING Bank kullanıcılarını kapsadığı bildirildi. Kampanya kapsamında akaryakıt harcaması sözünü verene, 500 TL’lik akaryakıt indirimi yapılacağının bilgisi verildi.

Petrol Ofisi- ING Bank Akaryakıt Kampanyasının Detayları

Petrol Ofisi- ING Bank ortaklığında geliştirilmiş olan akaryakıt ve otogaz kampanyasının yalnızca bireysel müşteriler için geçerli olduğu bildirilirken, söz konusu müşterilerin kampanyadan yararlanabilmeleri için 12 ay boyunca her ay 500 TL tutarında akaryakıt ve otogaz alışverişi yapacaklarına dair taahhüt vermeleri gerektiği bilgisi paylaşıldı. Ayrıca ödemelerin Petrol Ofisi’nin mobil uygulaması üzerinden yapılması gerektiği de bildirildi.

Petrol Ofisi- ING Bank Akaryakıt Kampanyası Başvurusu

Petrol Ofisi- ING Bank iş birliği içerisinde geliştirilmiş olan akaryakıt kampanyasına 1 Haziran tarihine kadar başvuru yapılabilmektedir. Söz konusu kampanyaya ING Bank’ın mobil uygulaması aracılığı ile katılım sağlanmaktadır.