Ekonomi

İş Bankası 200 TL ödeme yapıyor: Banka uygulamasını telefonuna indir ödemeyi kap

İş Bankası kaliteli ve güvenilir bankacılık anlayışı ile farklı kampanyalara imza atmaya devam ediyor. Emeklilere yönelik uygulanan düzenli promosyon ödemelerini yanı sıra bankacılık sistemindeki farklılık müşterilere özel nakit desteği de sunuyor. İş Bankası İşCep uygulaması ile her gelene 200 TL dağıtıyor.

İş Bankası 200 TL Ödeme Kampanyası Duyuruldu

İş Bankası tarafından sunulan 200 TL tutarındaki nakit ödeme 31 Aralık tarihine kadar devam edecek. Bu faydadan yararlanabilmek için İş Bankası müşterisi olmak gerekiyor. İşCep uygulamasını cep telefonuna indirerek “müşteri olmak istiyorum” adımı takip edilebilir. İlk defa İş Bankası müşterisi olacak olan kişiler başvuru formunu doldurduktan sonra kredi kartı ya da bankamatik kartına başvurabilecek. Başvuru tamamlandığında o ayın sonunda ilk 200 TL ve üzeri alışverişe 200 TL maxipuan kazanılabilecek. Kartın teslim edilmesini beklemeden internet üzerinden dijital kart hesabı ile alışveriş yapılabilir.

İş Bankası Nakit Desteği Kampanyası Detayları

İş Bankası kampanya dönemi içerisinde yapılacak alışverişlerde 200 TL değerinde maxipuan kazandırıyor kampanyanın detayları şu şekildedir:

  • Yapılacak alışverişlerin iptal edilmesi ya da satın alınan ürünün geri iadesinin gerçekleşmesi durumunda hesaba yüklenmiş olan maxipuanlar geri alınır
  • Kapsamda sunulan 200 TL değerindeki faydadan yararlanabilmek için İş Bankasına ait bireysel kredi kartı ile bankamatik kartı, ticari bankamatik, ticari kredi kartı ile yapılacak alışverişler kapsamda kabul ediliyor
  • Maximum fırsat ve Maxi puanlar ile yapılacak alışverişler kampanya dahilinde sayılmıyor
  • Düzenli fatura ödemeleri, vergi ödemesi, para yükleme ödemeleri, elektronik ödeme hizmetleri kullanılarak yapılan ödemeler ödül kazanabilmeyi desteklemiyor

İş Bankası Nakit Desteğine Başvuru Nasıl Yapılır?

İş Bankası nakit desteğinden yararlanabilmek için kredi kartı sahip olmak gerekiyor. Öncesinde Maximum mobil ya da Maximum İşyerim uygulaması üzerinden kredi kartı talebinde bulunabilir.

Bunun yanı sıra İş Bankasının internet şubesi üzerinden ya da 0 850 724 0 724 numaralı İş Bankası müşteri hizmetleri numarası üzerinden irtibata geçilebilir.

  • Kampanya kriterleri yerine getirildiği andan itibaren kazanılan puanlar bir sonraki ayı takip eden ilk 15 gün içinde hesaba yüklenir.
  • Yüklenen maxipuanlar 45 gün içerisinde kullanılabilir.
  • Belirlenen süre içerisinde kullanılmayan maxipuanlar hesaptan silinir.
  • Başvuru işlemi tamamlandığında aktif olarak kullanılan kartınızın olduğundan emin olunmalıdır.
  • Sonuç bilgisi ve onay mesajı cep telefonuna kısa sürede iletilir.