EkonomiGenel

Bayram öncesi araç sahiplerine yakıt hediyesi! 9 Mayıs’a kadar devam edecek

Yeni nesil yakıt istasyonu GO Yakıt’tan Ramazan Bayramı öncesi hediye kampanyası duyuruldu! Kampanya kapsamında 28 Nisan – 9 Mayıs tarihleri arasında 300 TL yakıt alışverişi yapanlar 20 TL hediye puan kazanıyor.

YAKIT KAMPANYASI DETAYLARI

Bu kampanya GO CARD – İpra Enerji A.Ş. tarafından düzenlenmekte olup, 28 Nisan 2022 ile 9 Mayıs 2022 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanya tarihlerinde, GO Card ile yapılacak 300 TL ve üzeri yakıt alışverişlerinde 20 TL değerindeki hediye yakıt puan (1.000 puan) anında GO Card hesaplarına yüklenecektir.

Kampanyadan her müşteri 1 kez faydalanabilecektir.

Kampanya kapsamında kazanılan puanların 31 Mayıs 2022 tarihine kadar kullanılması gerekmektedir. 31 Mayıs 2022 tarihinde kullanılmayan puanlar silinecektir ve GO müşterilerimiz standart puan kazanımına dahil olacaklardır.

Kampanyadan kazanılan hediye GO CARD puanları, GO CARD’a dahil olan tüm GO istasyonlarında ve tüm yakıt türlerinde (benzin,motorin,LPG) kullanılabilecektir.

Standart kampanyanın dışında özel bir fırsattan ya da istasyona özel bir kampanyadan faydalanan kartlar (ticari kartlar, özel kampanyalı kartlar) kampanyaya dâhil edilmeyecektir.