Ekonomi

Araç sahipleri dikkat: 200 TL yakıt alana 50 TL ilave tanımlama yapılacak!

Rusya-Ukrayna savaşının çıkması ile birlikte 130 dolar seviyesine kadar yükselen brent petrol benzin ve motorin fiyatlarının arka arkaya zamlar almasına sebep oldu. Şu an da müzakere sürecinin ılıman çerçevede yönetilmesi sayesinde bir miktar gerilemiş olan akaryakıt fiyatları hala vatandaşların istediği seviyeye gelmeyi başaramadı. Bu noktada devreye giren Yapıkredi Bankası mevcut müşterilerine akaryakıt alışverişleri karşılığında para puan ve yakıt puan hediyesi vereceğini bildirdi.

Yapıkredi Bankası tarafından geliştirilmiş olan akaryakıt kampanyasının hediyelerinden faydalanmak için son başvuru tarihinin 28 Mayıs olduğu duyuruldu.

World Akaryakıt Kampanyası 2022

Yeni dönemde araç sahiplerinin bütçelerini giderek daha çok etkileyen akaryakıt fiyatlarına karşın mevcut müşterilerinin yanında olduğunu duyuran Yapı Kredi Bankası, World özellikli banka ürünleri ile yapılacak olan akaryakıt harcamalarına karşın para puan ve yakıt puan hediyesi vereceğini bildirdi.

Geliştirilen akaryakıt kampanyasına göre 200 TL ve üzeri tutarlarda akaryakıt ve otogaz alışverişi yapan World müşterilerine 30 TL yakıt puan, 20 TL para puan ödemesinin yapılacağı bildirildi.

World Akaryakıt Kampanyasının Ayrıntıları

Yapı Kredi Bankası’nın World özellikli ürün kullanıcıları için özel olarak geliştirmiş olduğu akaryakıt kampanyası, yalnızca bireysel kart sahiplerini kapsamaktadır. Ayrıca kampanya kapsamında puan kazanmak isteyen müşterilerin, akaryakıt alışverişlerini Opet istasyonlarından yapmaları gerekmektedir. Ek olarak alışveriş harcamalarının Chippin uygulaması aracılığı ile ödenmesi gerekmektedir.

World Akaryakıt Kampanyası Başvurusu 2022

Yapı Kredi Bankası’nın World özellikli ürün kullanıcıları için özel olarak geliştirmiş olduğu 50 TL puan kazanımlı akaryakıt kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşların, World Mobil uygulaması içerisinde yer alan kampanyalar kısmından kampanya başvurusu yapmaları gerekmektedir. Söz konusu başvurunun onaylanmasının ardından yapılacak olan akaryakıt harcamaları, kampanya kapsamında değerlendirilmektedir.