Ekonomi

Akbank market alışverişlerine 100 TL indirim yapıyor: Son gün yarın!

Yeni dönemde de Rusya- Ukrayna savaşı ve FED faiz kararları kapsamında hareketliliğini sürdüren ekonomi piyasaları, hemen hemen tüm market ürünlerinin yüksek oranlarda zamlanmasına sebep oldu. Artan market ürünlerine karşın alışverişleri konusunda desteğe ihtiyacı olan vatandaşlara, Akbank tarafından müjdeli haber geldi.

Akbank tarafından yapılmış olan açıklamaya göre ilgili şartları sağlayan tüm vatandaşlara, 30 Nisan tarihine kadar yapacakları market alışverişleri karşılığında 100 TL’ye kadar hediye para ödülünün verileceği bilgisi kaydedildi. Banka, ilgili kampanyasının ayrıntılarını resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyu ile paylaştı.

Akbank Market Kampanyası 2022

Türkiye’nin gelişmiş özel bankalarından birisi olarak hizmet veren Akbank, yeni dönemde çeşitli faktörler çerçevesinde zamlanan market ürünlerine karşın vatandaşın yanında olduğunu duyurdu. Banka, bireysel kart sahiplerinin kampanyadan yararlanabileceğini bildirdi.

Akbank tarafından geliştirilmiş olan market kampanyasına göre ilgili banka kartları aracılığı ile yapılan market alışverişlerine karşın yüzde 2, toplamda 100 TL tutarında hediye para ödülünün verileceği bilgisi kaydedildi.

Akbank Market Kampanyasının Ayrıntıları

Akbank tarafından geliştirilmiş olan 100 TL kazanımlı market kampanyasından yalnızca bireysel kart sahipleri yaralanabilmektedir. Akbank Kart ürünü kampanya kapsamında değerlendirilirken, Wings, Axess, ek kart ve ticari kartlar ile yapılan alışverişler, kampanya kapsamında değerlendirilememektedir. Ayrıca satın alınan ürünler karşılığında kazanılmış olan hediye paralar, ürünlerin iade edilmesi durumunda hesaptan geri alınmaktadır.

Akbank Market Kampanyası Başvurusu

Akbank tarafından geliştirilmiş olan 100 TL kazanımlı market kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar, Juzdan veya Akbank Mobil uygulaması içerisinde yer alan kampanyalar kısmından “Hemen katıl” butonunu tıklayarak kampanyaya katılım başvurusu yapabilirler. Ayrıca bankaya kayıtlı olan cep telefonu aracılığı ile NISAN yazıp 4566’ya göndererek de katılım başvurusu yapılabilmektedir.