EkonomiGenel

Giderek artan akaryakıt fiyatları için tüm araç sahiplerine flaş destek adımı! Benzin, motorin alımlarında indirim uygulanacak

Küresel piyasalarda hareketliliği süren petrol fiyatlarının yanı sıra dolar/TL kurundaki artışla birlikte giderek artan akaryakıt ve otogaz fiyatları, vatandaşların bütçesini giderek zorlar oldu. Artan fiyatlara karşı vatandaşa destek adımı ise Petrol Ofisi’nden geldi! PO’nun yeni indirim kampanyasıyla birlikte 8 Mayıs’a kadar 50 TL değerinde puan tanımlanacağı duyuruldu.

“Kampanyadan yararlanabilmek için plakanızı kaydettikten sonra, istasyonumuzda ilk yakıt alımınızda marketlerimizde yer alan POS’larımızda plakanızı doğrulamayı lütfen unutmayın! Plakanızı doğruladıktan sonra, artık aracınızla istasyonlarımızda yaptığınız tüm alımlarınızdan otomatik olarak puan kazanır ve kampanyalarımızdan faydalanırsınız.” ifadeleriyle açıklanan kampanya ile tüm araç sahipleri indirim kampanyasından yararlanabilecek.

YAKIT İNDİRİMİ DETAYLARI

Akaryakıt ve otogaz kampanyası doğrultusunda, kayıtlı plaka ya da Positive Card ile, kampanyaya katılan Positive Card üyesi Petrol Ofisi istasyonlarından 29 Nisan – 8 Mayıs 2022 tarihleri arasında yapılacak olan yakıt alımlarında geçerli olmak üzere açıklanan kampanyadan faydalanmak için Petrol Ofisi mobil uygulamasını indirip kaydolmak; kayıt olurken beyan edilen plakayla/Positive Card’la Positive Card üyesi istasyonlardan toplam bin TL ve üzeri yakıt alışverişi yapmak gerektiği ifade edildi.