Ekonomi

Kredi notu 0 olanlara, 3 özel bankadan destek: Günlük 14 TL’ye ihtiyaç karşılayan kredi hizmeti başvuruları kabul etmeye başladı!

Kredi notu düşük olduğu için bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerine başvuru yapamayan vatandaşlara, 3 özel bankadan müjdeli haber geldi. Garanti BBVA, ING Bank ve Akbank, yeni kampanyalarının ayrıntılarını paylaştı.

ING Bank Kredi Notsuz İhtiyaç Kredisi 2022

Çeşitli faktörler çerçevesinde giderek pahalılaşan hayat şartlarına karşın kredi notu düşük olan vatandaşlara da ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıklayan ING Bank, yeni kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

ING Bank’ın kredi notu düşük olan vatandaşlar için geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi hizmetinin azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı ise yüzde 2,09 olarak belirlendi. Bu veriler ışığında çekilecek olan 10 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi tutarı ise 425,04 TL olarak hesaplandı.

Garanti BBVA Kredi Notsuz İhtiyaç Kredisi 2022

Yeni dönemde kredi notu düşük olan hatta 0 olan vatandaşlara da ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıklayan bankalardan birisi olan Garanti BBVA, ilgili hizmetinin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı. Söz konusu hizmetinin azami vade sayısını 36 ay, aylık ortalama faiz oranını ise yüzde 2,45 olarak belirleyen banka, bu veriler ışığında çekilecek olan 10 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi tutarını 453,95 TL olarak hesapladı.

Akbank Kredi Notsuz İhtiyaç Kredisi 2022

Hem ipotek karşılığı kredi hizmeti hem de diğer kredi kategorilerinde yer alan avantajlı kampanyaları ile dikkat çeken Akbank, yeni dönemde kredi notuna bakmadan ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. Banka, söz konusu hizmetinin azami vade sayısını 36 ay, aylık ortalama faiz oranını ise yüzde 2,11 olarak belirledi. Bu veriler ışığında çekilecek olan 10 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi tutarı ise 426,62 TL olarak hesaplandı.