Ekonomi

Borcu olanlar için seferberlik başladı: Yapı Kredi Bankası ve ING Bank, kredi borçlarını sıfırlama kararı aldı!

2 yılı aşkın süredir hayatımızda olan koronavirüs salgını ilk başladığı yıllardır tedbir kararları kapsamı ile birçok işyerinin kepenklerini kapattırmıştı. O dönem içerisinde gelir elde edemeyen vatandaşlar, oldukça zor bir duruma düştüler. Yakın zamanda aşının bulunması ve diğer önlemlerin devreye girmesi ile birlikte kepenkler tekrar kaldırılmış olsa da bu sefer de ekonomi piyasalarında gözlenen olumsuz gelişmeler, vatandaşların bütçelerini nerede ise yok edecek tahribatlara yol açtı.

Ekonomik olarak zorlu koşulların ortaya çıktığı tüm bu zaman dilimi içinde geçimini sağlamak ve temel ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile bankaların kapılarını çalan vatandaşlar, kredi ve kredi kartı hizmetlerine olan talepleri arttırdılar. Ancak taksit ödeme kısmında zora düşen vatandaşlar, tüm bu problemlerin üzerine haciz işlemleri ile karşı karşıya geldiler. Bu çıkmaza bir “dur” demek isteyen Yapı Kredi Bankası ve ING Bank, yeni dönemde geliştirmiş oldukları borç transferi kredisi ile vatandaşların başka bankalara olan borçlarını üstleneceklerini ve böylelikle kredi ve kredi kartı borçlarının yapılandırılmasına fırsat tanınacağını bildirdiler.

Yapı Kredi Bankası Borç Transferi Kredisi 2022

Yapı Kredi Bankası tarafından geliştirilmiş olan borç transferi kredisi hizmetinin azami vade sayısının 36 ay olduğu bildirildi. Banka, ilgili hizmetinin üst limitini ve aylık faiz oranını başvuru yapacak olan müşteri için özel olarak belirleneceğini belirtti.

ING Bank Borç Transferi Kredisi 2022

ING Bank tarafından geliştirilmiş olan borç transferi kredisi hizmetinin azami vade sayısının 36 ay, aylık ortalama faiz oranının ise yüzde 1,59’dan başladığı bildirildi. Banka, ilgili hizmetinin üst limitini 100 bin TL olarak belirledi.

Borç Transferi Kredisi Başvurusu 2022

Yapı Kredi Bankası ve ING Bank’ın borç transferi kredisi hizmetlerine, banka şubeleri aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir.