Ekonomi

40 TL’lik akaryakıt indirimi başladı: Son katılım 15 Mayıs!

Ocak ayına girilmesi ile birlikte döviz kurlarının ve altın fiyatlarının artışına bağlı olarak zamlanan akaryakıt ürünleri, mart ayına kadar zamlı fiyatlar aracılığı ile satışa sunuldu. Mart ayının başı itibari ile resmen başlayan Rusya- Ukrayna savaşının brent petrolün varil fiyatını 130 dolar seviyesine kadar yükseltmesi, hali hazırda zamlı fiyatlar aracılığı ile satışa sunulan akaryakıt ürünlerinin, arka arkaya zamlara maruz kalmasına yol açtı.

Yapılan akaryakıt zamlarından sonra 25 TL seviyesine kadar yükselen benzin ve motorin fiyatları, ılıman bir müzakere sürecinin başlamasından ötürü indirim görmeye başladı. Bir ara 20 TL seviyesinin altına kadar düşen ancak geçtiğimiz hafta yapılan zam sonrasında tekrar 21 TL seviyesini göre akaryakıt fiyatları, sürücülerin bütçelerinin alt üst olmasına sebep oldu.

Hem ekonomi hem de siyasi alanlarda yaşanan olumsuz gelişmelerden etkilenen akaryakıt ürünlerine karşın vatandaşın yanında yer aldığını duyuran Garanti BBVA, Bonus kart kullanıcıları için yeni bir akaryakıt kampanyası başlattığını duyurdu.

Bonus Akaryakıt Kampanyası 2022

Garanti BBVA yeni dönemde artan akaryakıt ve otogaz fiyatlarına karşın yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Banka, SMS ile yapılan başvurular kapsamında Petrol Ofisi’nden yapılan harcamalara 30 TL, Bonus Flaş uygulaması aracılığı ile yapılan başvurular kapsamında ise 40 TL tutarında hediye para ödülünün verileceğini bildirdi. Banka, ilgili kampanyanın geçerli olabilmesi için 4 farklı günde 150 TL ve üzeri tutarlarda akaryakıt veya otogaz harcamasının yapılması gerektiğini belirtti.

Bonus Akaryakıt Kampanyası Ayrıntıları

Bonus akaryakıt kampanyasından kazanılan hediye paralar, 19 Mayıs tarihinde harcamaların yapıldığı karta yüklenmektedir. Bir ay kullanım süresi olan hediye paraların 19 Haziran tarihine kadar kullanılması gerekmektedir. İlgili son kullanma tarihine kadar Petrol Ofisi harcamalarında kullanılmayan paralar, hesaplardan geri alınacaktır.

Bonus Akaryakıt Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Garanti BBVA’nın Bonus kart kullanıcıları için özel olarak geliştirmiş olduğu akaryakıt kampanyasına hem Bonus Flaş uygulaması hem de SMS aracılığı ile katılım sağlamak mümkündür. Uygulama aracılığı ile başvuru yapmak isteyenlerin kampanyalar kısmından akaryakıt kampanyasına katılmaları, SMS aracılığı ile başvuru yapmak isteyenlerin ise cep telefonlarının mesajlar bölümünden POAS yazarak 3340’a kısa mesaj göndermeleri gerekmektedir.