Gündem

Arabası olanlar dikkat: Duyuru yapıldı! 30 Haziran’da son bulacak!

İş Bankası açıkladı. İş Bankası’ndan alınan bilgilere göre arabası olan vatandaşlara özel kampanya sunuldu. Araç sahibi vatandaşlara 30 Haziran’a kadar sadece Maximum üye işyeri Petlas bayilerinden Maximum Kart’ınız ile yapacağınız 2,3 ve 4 taksitli işlemlerde ilave 5 taksit sunulacağı bildirildi.

ARABASI OLANLAR DİKKAT

Kampanyaya dâhil olan kartlar: Maximum özellikli kredi kartları (Maximum Kart, Maximiles, MercedesCard,İş’te Üniversiteli, Maximum Genç Kredi Kartı) ve Ticari Kredi Kartları (Vergi Kart ve Maximum Business Aidatsız Kart hariç) dahildir.

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Bankamatik Kartı, Maximum Aidatsız Kart, Maximum Business Aidatsız, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı, Aidatsız Maximum Genç Kredi Kartı ve Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir.

Ek Koşullar: Kampanyadan faydalanabilmek için alışverişlerin Maximum özellikli POS cihazlarından yapılması gerekmektedir. Bankamatik Kartı kullanılarak yapılan alışverişler kampanyamız kapsamında değerlendirilmeyecektir. İlave taksit işlem anında POS cihazı üzerinden üye işyeri tarafından seçilmelidir. İşlem anında ilave taksit seçeneğinin seçilmemesi halinde Bankamızca otomatik olarak uygulanmayacaktır. Üye işyerlerinde kampanya ile ilgili yapılacak hatalı bildirimlerden Maximum uygulaması sorumlu değildir. İş Bankası ve Petlas kampanyayı durdurma veya değiştirme hakkını saklı tutar.