EkonomiGenel

Ay sonuna kadar devam eden kampanyayla hediyenizi havada kapın! Kartlara 200 TL yüklenecek

Anneler Günü’ne özel cazip fırsatlar peş peşe duyuruluyor! Çiçeksepeti, Gittigidiyor, Hepsiburada, Pazarama Online Alışveriş ve Market Siparişi, Morhipo, N11 ve Trendyol’dan yapılacak alışverişler sonucu kazanılacak MaxiPuan kampanyası başladı. 31 Mayıs’a kadar devam edecek fırsat ile farklı günlerde yapılacak alışverişler sonucu 200 TL kartlara tanımlanacak.

Maximum kartlarınızla 1-31 Mayıs 2022 tarihleri arasında tek seferde ve farklı günlerde yapılacak 500 TL ve üzeri ilk alışverişten itibaren 40 TL, toplam 200 TL MaxiPuan verilecek.

Kampanyaya katılmak için Maximum Mobil’de “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterli. Kazanmış olduğunuz MaxiPuanlarınız 15 Haziran 2022 tarihinde yüklenecektir.

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya, kart bazında değil, müşteri bazındadır. Aynı gün aynı işyerinden yapılan alışverişlerden ise sadece biri kampanyaya dâhil sayılacaktır.

Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 200 TL MaxiPuan kazanabilir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır.

Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır.

Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda MaxiPuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir.