Gündem

Bakan Soylu’dan son dakika açıklamaları: Araç kullanan herkesi ilgilendiriyor!

Bakan Soylu son dakika canlı yayında açıklamalarda bulundu. Araç kullanan herkesi ilgilendiren gelişmeyi söyleyen Bakan Soylu, otoyollarda hız limitinin artırılacağını duyurdu.

Bakan Soylu’nun açıklamalarından satır başları şöyle oldu:

“1 temmuz itibari ile çalışmalar hazırlıyoruz. Standartların ilgili yollarda bunu karşılayabileceğini duyurdu. Hız limitlerini biraz daha arttıracağız. 120 km ve otobanlarda 132 km olan hızlar arttırılacak. Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul İzmir Otoyolu ve Ankara- Niğde otoyolu bu seviyeleri kaldırabilecek seviyede.”

MÜLTECİ GÜNDEMİ

“Afganistan’daki göçün sebebi biz miyiz? Suriye iç savaşını mı biz başlattık? İnsanlar İç savaş varsa, vekalet savaşı varsa eğer yoksulluk varsa, eğer bir yandan eğitime, gıdaya, suya, sağlığa erişemiyorlarsa bu insanlar ne yapacak ve nasıl bir hayat orda tanzim edecekler. İnsanları vekalet savaşlarının içine düşürmüşsünüz. Yerin altını sömürmüş müsünüz yerin üstünde sadece bir beden olarak bırakmışsınız. El altından buradaki büyükelçiliklerinden operasyon hazırlayanlar var. Kim kimin adamı, hepsini çözdük. Kim istila yapacakmış, bunu yapmak mümkün mü?”