Ekonomi

Akbank duyurdu: Arkadaşını getirene 1000 TL verilecek!

Ekonomik şartların zorluğuna karşın çeşitli kampanyalar düzenleyen Akbank, bu kez de kendi müşteri sayısını arttırmak ve mevcut müşterisini sadık müşteri statüsüne taşımak için yeni bir kampanya geliştirdiğini açıkladı. Banka, yeni kampanyası kapsamında 1000 TL’ye kadar chip para kazanılabileceğini bildirdi.

Akbank Arkadaşını Getir Kampanyası 2022

Ülkenin gelişmiş özel bankalarından birisi olarak hizmet veren Akbank, yeni dönemde düzenlemiş olduğu kredi kampanyalarına ek olarak yeni bir kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. Söz konusu kampanyanın hem kendi müşteri sayısının artması hem de mevcut müşterilere ek gelir sağlaması amacı ile düzenlendiğini duyuran banka, ilgili kampanyanın ayrıntılarını paylaştı.

Akbank tarafından düzenlenen ve arkadaşını getir ismi verilmiş olan yeni kampanyanın detaylarına göre banka tarafından verilen davet kodu aracılığı ile yakının banka bünyesine dahil olmasını sağlayan müşterilere 250 TL, toplamda 1000 TL tutarında chip para hediyesinin verileceği bilgisi kaydedildi.

Akbank Arkadaşını Getir Kampanyasının Ayrıntıları

Akbank tarafından geliştirilmiş olan arkadaşını getir kampanyası yalnızca 4 yakın ile sınırlıdır. Davet kodu, sınırsız yakın ile paylaşılabilmekte ancak yalnızca ilk 4 arkadaşın davet kodu ile üyeliği chip para kazandırmaktadır. Söz konusu davet kodunun alınmasının üzerinden bir ay geçmeden, ilgili yakının banka bünyesine kaydının gerçekleşmiş olması gerekmektedir. Ayrıca bankanın kampanyası kapsamında davet edilen yeni müşterinin 70 yaşın altında olması zorunludur.

Akbank Arkadaşını Getir Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Akbank tarafından geliştirilmiş olan arkadaşını getir kampanyasından 1000 TL tutarında chip para hediyesi kazanmak isteyen vatandaşların, Akbank Mobil uygulamasını indirmeleri ve açılan ekranda bulunan “Davet Kodu” kısmından bir davet kodu oluşturmaları gerekmektedir. Söz konusu davet kodunun, banka bünyesine dahil edilmek istenen yakın ile paylaşılması ve ilgili yakının paylaşılan kodu Akbank Mobil uygulamasına girerek Akbank’lı olması, ilk chip para hediyesinin hesaba geçmesini sağlayacaktır.