Ekonomi

Nakde sıkışanlara, günlük destek: Kamu bankaları ATM’lerden 10 bin TL dağıtacak!

Gündelik hayat şartlarının giderek zorlaşması karşısında nakde sıkışan vatandaşlara, kamu bankalarından olumlu yanıt geldi. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası, günlük nakit çekimine açık olan taksitli nakit avans kampanyalarının detaylarını paylaştı.

Vakıfbank Taksitli Nakit Avans Kampanyası 2022

Yeni dönemde gelişen olumsuz ekonomik gelişmelere karşın nakde sıkışan vatandaşların yanında yer alan Vakıfbank, günlük nakit hizmeti vereceği taksitli nakit avans kampanyasının detaylarını açıkladı.

Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan taksitli nakit avans kampanyasından yalnızca bankanın mevcut müşterilerinin yararlanabilecekleri bilgisi kaydedildi. Banka ilgili hizmetinden yararlanmak isteyen bireysel kullanıcıları için çekim limitini 4 bin TL, Business kart ve Tarım kart kullanıcılarının çekim limitini ise 10 bin TL olarak belirledi. Banka faiz oranını yüzde 1,80, azami vade sayısını ise 12 ay olarak bildirdi.

Ziraat Bankası Taksitli Nakit Avans Kampanyası 2022

Yeni dönemde arka arkaya duyurmuş olduğu güncel kampanyalar kapsamında vatandaşların yanında olduğunu bildiren Ziraat Bankası, nakde sıkışan vatandaşlar için taksitli nakit avans hizmeti sunacağını açıkladı. Banka ilgili hizmetinin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası tarafından geliştirilmiş olan taksitli nakit avans kampanyasından yalnızca banka müşterilerinin yararlanabileceği bildirildi. Banka, ilgili hizmetinin günlük çekim limitini 10 bin TL, azami vade sayısını 12 ay ve aylık faiz oranını yüzde 1,80 olarak belirledi. Bu veriler ışığında çekilecek olan 10 bin TL’lik kredinin aylık geri ödemesi 954,94 TL olarak hesaplandı.

Halk Bankası Taksitli Nakit Avans Kampanyası 2022

Halk Bankası da yeni dönemde nakde sıkışan müşterilerine anında nakit hizmeti sunacağı taksitli nakit avans kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaşan kamu bankalarından biri oldu. Banka, ilgili hizmetinin günlük çekim limitini 15 bin TL, aylık faiz oranını yüzde 1,80 ve azami vade sayısını 12 ay olarak belirledi.