Ekonomi

Albaraka Türk’ten kadın müşterilerine çağrı: 100 TL aktarılacak!

Piyasaların dalgalı hareketleri ve diğer faktörlerin olumsuz etkileri çerçevesinde giderek pahalılaşan market ürünleri, vatandaşların bütçelerini sarstı. Bu kapsamda zamlara karşın vatandaşın yanında yer aldığını duyuran Albaraka Türk Katılım Bankası, yalnızca Eflatun ürün kullanıcılarını ilgilendiren yeni bir kampanya geliştirdiğini bildirdi. 10 Mayıs tarihine kadar geçerliliği bulunan söz konusu kampanyanın ayrıntıları, bankanın resmi internet sitesinde paylaşıldı.

Albaraka Türk Eflatun Kampanyası 2022

Geliştirdiği finansman hizmetleri ile bankacılık sektörünün dikkat çeken isimlerinden birisi olmayı başaran Albaraka Türk Katılım Bankası, artan market fiyatlarına karşın yalnızca kadın müşterilerini ilgilendiren bir kampanya geliştirdiğini bildirdi. Banka, ilgili Eflatun kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Albaraka Türk, yayınlamış olduğu alışveriş kampanyası metninde söz konusu kampanyanın 250 TL ve üzeri tutarları her ikinci alışveriş için geçerli olduğunu ve kampanya kapsamında toplamda 100 TL’lik iadenin kazanılabileceğini bildirdi.

Albaraka Türk Eflatun Kampanyasının Detayları

Albaraka Türk tarafından geliştirilmiş olan Eflatun alışveriş kampanyası, yalnızca bireysel Eflatun kredi kartı kullanıcılarının yapacakları alışveriş harcamaları için geçerlidir. Banka, ilgili kampanyanın Eflatun kredi karta bağlı olarak kullanılan ek kartlar ve sanal kartlar için de geçerli olduğunu bildirmiştir.

Albaraka Türk Katılım Bankası, yayınlamış olduğu resmi açıklamada Eflatun alışveriş kampanyasının banka tarafından düzenlenen diğer kampanyalar ile de birleştirilebileceğini ve bu sayede daha yüksek tutarlarda hediye para kazanımının mümkün olabileceği bilgisini kaydetti.

Albaraka Türk Eflatun Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Albaraka Türk tarafından geliştirilmiş olan 100 TL iade para kazanımlı Eflatun alışveriş kampanyasından faydalanabilmek için katılım başvurusu yapılmasına gerek yoktur. Banka, ilgili kredi kartı ürünü aracılığı ile yapılacak olan her 250 TL ve üzeri tutarları alışveriş harcamasını, kampanya kapsamında değerlendirmektedir.